| TPULion a întrebat:

Salutare, doresc să prestez în viitor o meserie în industria turismului (consultant, agent etc). Aș dori niște recomandări din partea unor oameni care cunosc acest domeniu sau chiar prestează acest domeniu. Încerc să caut niște cărți în format PDF în acest domeniu al turismului care pot ajuta la dezvoltarea vocabularului în acest domeniu și pot oferi informații pentru cultura generală. M-am gândit că poate există persoane care au dat de cărți în format PDF de calitate, în acest domeniu.

Pe lângă asta, sunt dispus să și achiziționez cărți, dacă chiar nu se găsesc în PDF, dar să fie foarte bune. Vă mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Exista facultatea de turism care te educa si te invata toate astea!
te poti inscrie la sectiunea sau facultatea care-ti place (facultatea de Tursim si Alimentatie sau Facultatea de management Turistic si Comercial) invatand acolo in 4 ani, tot ce trebuie sa stii despre turism, turisti, vocabular specific, geografie samd.

| TPULion explică (pentru Violleta2022):

Astea sunt sperante false, am prieteni care au studiat acolo si a fost cu totul altceva, sistemul de invatamant romanesc e la pamant, eu am cerut cu totul altceva, ne putem perfectiona si singuri, multumesc!

| Violleta2022 a răspuns (pentru TPULion):

Tu poti incerca dar nu cred ca te va angaja nimeni, fara pic de experinta si fara facultate, pentru ca nu sta nimeni sa iti explice cum se face la facultate, chiar daca aceea este perceputa azi ca un CURS, nu studii superioare.

| TPULion explică (pentru Violleta2022):

Dupa cum am spus, am cerut cu totul altceva, nu trebuie sa specific daca voi face o facultate sau daca sunt in cursul terminarii uneia.