| newaccountbye a întrebat:

Salutare! La 18 ani vreau sa plec singură intr-o excursie organizată in loc de a-mi serba majoratul, iar pana acum nu am fost niciodata pe o insula. Mi-ar plăcea pe timp de iarna o locatie călduroasă (de preferat in februarie), cum ar fi Maldive, Bali sau oriunde găsesc ape turcoazlaughing) Îmi puteți recomanda agenții care se ocupă cu așa ceva și în care să aibă părinții mei încredere să mă lase cu ei, ceva sigur vreau? Sau dacă aveți alte idei și sfaturi, vă rog mult să mi le comunicați! Mulțumesc!

18 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu iti recomand sa mergi singura!
Ai putea fi prada sigura pentru traficanti de carne vie!
La aceea varsta, ca fata, chiar daca ai merge insotita de o persoana apropiata, este excursie cam riscanta!

| newaccountbye explică (pentru Bula):

Ma gândeam la o excursie cu însoțitor, ( ca la școala ) dacă există

| Bula a răspuns (pentru newaccountbye):

Nu exista asa ceva, doar la costuri foarte mari.

| sierra1 a răspuns:

La 18 ani singură? ȘI pe o insulă? Să fie și pustie cumva? Sigur e cea mai bună soluție?

| newaccountbye explică (pentru sierra1):

Păi mă gândesc ca fiind însoțită și de alți turiști din acea excursie, nu aș fi tocmai singura

| sierra1 a răspuns (pentru newaccountbye):

Nu te-ai simți mai bine să fii cu colegii/cunoscuții și să vă bucurati impreună?

| newaccountbye explică (pentru sierra1):

Da, însă nu am cu cine să merg din păcate. Am fost anul trecut intr-un circuit cu mai mulți colegi, dar pe o insulă nu am cu cine…Caut excursie organizată, deși îmi e puțin frică

| gabicoo a răspuns:

Mergi pe insula Belina. Poate te faci cunoștință cu Dragnea.

| Holiday a răspuns:

Ia-ti de la o companie de turism cunoscuta. Nu ai de ce sa te stresezi. Nu baga in seama tampeniile cu "trafic de carne vie", si alte prostii. Iar daca spui ca ai mai calatorit, ar trebui sa nu ai probleme deosebite. Oricum, toate instructiunile privind transportul le primesti de la compania de turism. In rest, sa ai actele necesare pentru deplasare, eventual viza, daca e cazul. Gasesti mai multe detalii pe site-ul mae.ro privind toate aspectele ce te-ar putea interesa pentru calatoria in orice tara. Distractie placuta!

| newaccountbye explică (pentru Holiday):

Mulțumesc frumos! Dar oare există pe asemenea insule excursii cu grup organizate?

| Holiday a răspuns (pentru newaccountbye):

Christian Tour, de exemplu, are in Maldive Bali, Tailanda... Dar sigur gasesti pe la altii si alte destinatii.

| newaccountbye explică (pentru Holiday):

Mulțumesc frumos!

| Cipi1212 a răspuns:

Paralela 45.

| Solane a răspuns:

Nu ar fi mai sigur si mai sanatos sa mearga si parintii tai cu tine? Va fi ca un cadou de majorat si cu incredere ca nu ti se va intampla nimic rau.

| Cavaler001 a răspuns:

Părinții tăi ce zic happy?

| newaccountbye explică (pentru Cavaler001):

Să mă duc happy

| Holiday a răspuns (pentru Cavaler001):

De ce ar avea ceva impotriva?!

| Cavaler001 a răspuns (pentru Holiday):

Din diverse motive.