| nashu40 a întrebat:

Salutare prieteni!
Am nevoie de un sfat urgent. În curând voi fi în concediu și încă nu știu ce să aleg, unde să merg. Hai să simplific opțiunile:
-Nu am mașină, voi merge cu trenul.
-De preferat să fie undeva relativ aproape de București, dar nu neapărat. În ultimii ani am fost la Sinaia, apoi la Bușteni. Aș vrea și altceva frumos.
-La Predeal am înțeles că în afară de pârtie nu prea ai ce să vezi. La Azuga a fost un prieten și nu a fost chiar încântat.
-Să fie eventual o stațiune liniștită, nu cum sunt orașele, sunt sătul de oraș.
Aștept de la voi o părere, un sfat. Important e să fie o zonă cu peisaje frumoase, zonă liniștită și relativ accesibilă la prețuri (da, știu, aici sunt niște noțiuni care se bat puțin cap în cap...prețurile sunt așa cum sunt, suntem în plin sezon...și tot așa). Și accesibilă și ca drumeție, de mers cu pasul, din moment ce nu am mașină.
Totuși, sunt convins că există destule locuri frumoase și interesante ce merită văzute.
Aștept idei de la voi!
Mulțumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Bran, Poiana Brașov. Sau undeva în mărginimea Sibiului.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la mare la Tuzla.

| nashu40 explică:

Vreau zonă de munte.

| Solane a răspuns:

De ce aproape de Bucuresti daca tot esti in concediu? Mergi mai departe. La Tusnad cum ti s-a spus mai sus, e ideal pentru ce cauti tu. Inclusiv ospitalitate.
Sau la Slanic Moldova. Ai tren pana la Tg. Ocna (statia Saline) si de acolo autobuze dese pana in Slanic. Iar in jur ai pe unde umbla de nu-ti ajunge concediul. Mie mi-a placut acolo.

| angel6lust a răspuns:

Prin Harghita. Poți să te duci cu trenul, e relativ ieftin.

| Vlad69000 a răspuns:

Vino la Baile Tusnad sa vezi ce frumos este acolo big grin