|

Credeti ca BOR-ul este suficient de implicat în activitățile social-filantropice? Ma intereseaza comparativ cu celelalte culte din țara noastră, bineînțeles păstrând proporțiile.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde cum și unde.
Pe aproape de orașul meu natal există o mânăstire de măicuțe care au internat pentru copii săraci, și azil pentru bătrâni, unde nu plătesc la fel de mult ca la azile private. Și în orașul meu parohia are cantină pentru orice dorește să meargă acolo.

Prin alte părți nu știu. De când mă uit la televizor încep să cred că am crescut în ceva Utopie, ca aia cu 112:
Fetei ălea i-am vorbit oribil. Eu de fiecare dată când am sunat la 112, mi-au vorbit frumos, chiar și la 5 ani când i-am zis că "nu tiu" de ce am sunat, și mi-a zis foarte frumos doamna de acolo "păi nu știi? Aici nu e voie să suni decât dacă ai urgențe".

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici pe departe, avand in vedere ca celelalte culte crestine de la noi nu detin sute de mii de hectare de padure si teren agricol, gatere, agentii de turism, fabrici de paine etc.

| a răspuns:

Era odată un băiețel pe numa Daniel. De mic își dorea foarte mult un mercedes S class, o vila, haine aurite etc. Bor i-a împlinit toate aceste și i-a dat multe altele.
Și voi puteți umple cutia milei, pentru a face și alți copii leneși sa devina popi grași și plini de de toate.

| a răspuns (pentru Alexandrionelu):

Eu știu pe surse mai exact biografia preafericitului. El a crezut în Dumnezeu și în plicul cu arginți, zis și șpagă, nu ca tine.