anonim_4396
| Anonim întreabă:

Știe cineva mai multe informații despre aceasta organizație Future in Progress
https://www.facebook.com/Future.in.Progress/
M-ar interesa un program de voluntariat, dar nu am găsit alte informații despre aceasta organizație, nu vreau să fie o țeapă. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| TheRealTrue a răspuns:

Este țeapă! Nu aplicați! Îți spun că transportul e gratuit dar apoi după ce plătești taxele de proiect (în jur de 700 de lei) te mai pun să plătești 250 de euro pentru biletele de avion. Sunt persoane care au achitat taxele și apoi nu li s-a mai răspuns la niciun mail.

| Ionut99a a răspuns (pentru TheRealTrue):

Cont facut in aceeasi zi, cu o singura postare in toata activitatea. Misto! Te si credem. Trollam tot forumul acum? laughing laughing laughing laughing

3 răspunsuri:
| Ionut99a a răspuns:

Am povestit experienta mea din Antalya si am scris mai multe despre Fundatia Future in Progress si aici: https://www.tpu.ro/......c-mai-cer/

Sunt ok. Am fost si eu cu ei in Antalya toamna trecuta.
Banii de bilete i-am primit in a doua zi de tabara, cash. Fara discutii, cat am dat atat am primit. La tabara, le-am dat factura si mi-au dat decontat toti banii de bilete.

Taberele lor sunt finantate din fonduri ue, asa ca au costuri foarte mici. Dar sunt tabere de educatie, asa ca trebuie sa ai in vedere ca scopul e sa inveti limba engleza + leadership + multe altele. Nu sa te faci prastie in fiecare seara.

Per total, prin ei am stat 2 saptamani in Antalya cu doar 120 euro. M-am dat cu tiroliana, cu atv-ul, am facut si scuba. Plus ca toate activitatile interactive le-am facut pe plaja. Eu am fost foarte multumit.

Eu am platit 120 euro pentru 2 saptamani in Antalya cu totul asigurat (cazare, masa, activitati si avion). Daca nu ar fi fondurile ue pentru educatie, unde as mai gasi 2 saptamani de tabara la banii astia in Antalya?

| raulcata a răspuns:

Buna. Scrie-mi la cataraulcnav@gmail.com.