TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
Ancu?a_Elena_1998
în 23 Ianuarie 2024 | Ancu?a_Elena_1998 întreabă:

Va rog parola cîmpeanu carmen tachecarmen@gmail.com

1
Răspunde Raportează
Mariadk544
în 22 Ianuarie 2024 | Mariadk544 întreabă:

Cum e la științe sociale? Păreri? Ce carieră poți face cu științele sociale? Cu engleza cum e? Se face multă engleză la acest profil? E ușor?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2024 |

Am o intrebare deplasata si perversa dubioasa. Se poate daca te masturbezi prea mult chiar daca ai o iubita si face placerile si e posibil sa nu mi se mai scoale daca mi o sug singur chit ca ea mi o suge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Waze
în 22 Ianuarie 2024 | Waze întreabă:

Bună! Salut! Recent mă simt într- o relație proasta cu tatăl meu… Nu mai vorbim zilnic sau facem contact doar când este ceva urgent. Recent el m- a întrebat: - Te simți mulțumit cu tine? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Waze
în 22 Ianuarie 2024 | Waze întreabă:

Bună! Am o problemă în familie și nu știu ce să fac… Simt ca tatăl meu mă urăște și recent m- a întrebat - Tu ești mulțumit cu tine? Recent nu prea vorbesc cu el sau fac contact cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Suan
în 22 Ianuarie 2024 | Suan întreabă:

Dacă cineva este împreună cu o fată care are 14 ani dar face 15 în aprilie, și acea persoană are 17 ani(face in februarie), se pune ca pedofilie sau grooming? E doar o relație care nu se va lăsa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yasmina05
în 22 Ianuarie 2024 | Yasmina05 întreabă:

Bună. Am o întrebare pentru cei în aceeași situație cu mine. Am depus acte pentru indemnizatia de ieșire din sistemul social, pe cea lunara o primesc, în schimb indemnizatia în valoare de 3 salarii...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AliSimpluro
în 22 Ianuarie 2024 | AliSimpluro întreabă:

Salut TPU! Acum 1 an, am slabit intr- o perioada de 3 luni 21 kg, de la 93 la 72. De atunci, din vara am slabit 8 kg, treptat, ajung undeva pe la 64 de kilograme. Am 17 ani si 1.72. Eu am slabit ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FarkasNadina
în 22 Ianuarie 2024 | FarkasNadina întreabă:

Bună, in 2021 am dat bacul si am picat la mate. M am inscris la sesiunea din toamna la mate si romana, dar nu m- am prezentat. In cazul acesta, daca ma inscriu din nou la bac, pot sa dau doar la mate?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 22 Ianuarie 2024 | Lucaaragiale23 întreabă:

La cate absente nemotivate se taie bursa de merit? Liceu

1
Răspunde Raportează
eliiiza05
în 22 Ianuarie 2024 | eliiiza05 întreabă:

Buna. Nu mai pot suporta sa merg la scoala, nu ma pot integra. Nu sunt a9A sau la inceput ba chiar sunt spre terminate dar ma framanta cand vad unii colegi care se inteleg asa bine. Eu cam tot timpul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nimeni9887
în 22 Ianuarie 2024 | Nimeni9887 întreabă:

Chiar nu știu pe ce anume să mai caut jur o fata care să aibă 18+, curată, isteață, descurcăreață, independentă și pe treaba ei mai există? #caracterdebaiat (vreau msj, hsvbbbbb)

2
Răspunde Raportează
micata129273g3geuwjw
în 22 Ianuarie 2024 | micata129273g3geuwjw întreabă:

Buna dimineata! acum o sapt mi- a fost rau, mi s- a aplecat de la ciorba. am avut diaree, voma. pe tot parcursul saptamanii m- a durut capul foarte tare, m- a injunghiat, dar doar spre dupa amiaza, ma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Raluca1970
în 22 Ianuarie 2024 | Raluca1970 întreabă:

Daca cineva trimite la alte persoane sau pune pe internet poze indecente cu tine și el nu e in Romania ce poți face?

3
Răspunde Raportează
Raul345
în 22 Ianuarie 2024 | Raul345 întreabă:

Ce parere aveti despre Serbia Dancing lady femeia aia din Serbia care dansează?????????

2
Răspunde Raportează
Cenume69
în 22 Ianuarie 2024 | Cenume69 întreabă:

Salut, am fost la profesionala si am primit dosarul pentru scoala de soferi timp de 1 an gratis, in care nu l- am luat. Luna asta imi expira, ca sa il reinoiesc ar trebui platit toata suma sau cum se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gixxeru
în 21 Ianuarie 2024 | Gixxeru întreabă:

Hello,sunt stresat in legătura cu bacul,parca nu pot retine nimic,ceva sfaturi, pastile de memorie sau ceva(doar experiențe personale) ma tem sa nu îl pic :/

1
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 21 Ianuarie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bună …am făcut o compunere cu ajutorul aplicației Chat Gpt oare se va găsi pe internet?

6
Răspunde Raportează
dawsonxl
în 21 Ianuarie 2024 | dawsonxl întreabă:

Daca la o facultate din Bucuresti la care sunt, nota de la materia respectiva este 30% partial, 30% teme si 40% examenul final, si eu am maxim la primele 2 mai trebuie sa iau 5 in examenul din...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bianca898
în 21 Ianuarie 2024 | bianca898 întreabă:

Am de invatat pentru pregatiri insa nu am deloc motivatie, ma plictisesc super repede si parca n am rabdare, nu pot sta intr- un loc cand invat, insa in rest mereu stau locului si sunt linistitat. Idei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie 2024 |

Salut! După ce termini liceul, te poți angaja doar la specialitatea pe care ai făcut- o? De exemplu termini un liceu cu specializare pe frizer dar tu vrei sa te faci ospătar. Asta a fost doar un exemplu,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ValentinDobre
în 21 Ianuarie 2024 | ValentinDobre întreabă:

Cate baxuri de hell îmi trebuie la 10 sticle de Wiski?

5
Răspunde Raportează
Duteplangiccc
în 21 Ianuarie 2024 | Duteplangiccc întreabă:

Daca am dat cu o petarda la scl cu colegii si a venit politia si ne-a scris fisa de copil problema mai pot intra la liceul militar(ps am fost prost rau atunci)?

2
Răspunde Raportează
ivanpetrescu
în 21 Ianuarie 2024 | ivanpetrescu întreabă:

Buna TPU! Era un episod in care Codrin Bradea a spus foarte random "Ma cheama Patricia" si incerc sa il gasesc pentru ca am uitat care e. Va rog eu e important dau funda pup

2
Răspunde Raportează
01Mabel
în 21 Ianuarie 2024 | 01Mabel întreabă:

Buna! Știe cineva personaje din desene animate ce mănâncă mult? :) As vrea sa dezvolt o porecla pentru cineva unde n-am nici o idee, mănâncă mult btw.

3
Răspunde Raportează
jessicacst56
în 20 Ianuarie 2024 | jessicacst56 întreabă:

O prietena de a mea a tras o data o pastila pe nas, mai exact acum 2 zile, se numesc censton. Creează dependenta sau se poate întâmpla ceva? Sunt îngrijorată pentru ea si doresc sa nu le mai ia!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Asal19
în 20 Ianuarie 2024 | Asal19 întreabă:

Îmi poate spune și mie cineva cum este la liceul sanitar din Pitești?

2
Răspunde Raportează
DrewAndy
în 20 Ianuarie 2024 | DrewAndy întreabă:

Am ps5 si vreau sa ma joc Pubg Battlegrounds cu un prieten dar el are Pubg pe pc de pe steam se poate sa ne jucam?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie 2024 |

Ce trebuie facut daca un adolescent(de la alt liceu, profil real)vrea sa se transfere la alt liceu(mai bun) pe profilul filologie, intensiv spaniola, la inceputul clasei a X- a, daca ultima medie a liceului...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie 2024 |

Ce trebuie facut daca un adolescent(de la alt liceu, profil real)vrea sa se transfere la alt liceu(mai bun) pe profilul filologie, intensiv spaniola, la inceputul clasei a X- a, daca ultima medie a liceului...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexandraaaa12345
în 20 Ianuarie 2024 | alexandraaaa12345 întreabă:

Atunci cand ne sarutam ma atinge pe corp si imi atinge si picioarele cand stau pe el, mai urca mainile aprp de zona intima sau o atinge, face sa para ca nu a facut asta dar nu stiu daca asta vrea, imi ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
L1V2U3
în 20 Ianuarie 2024 | L1V2U3 întreabă:

Îmi vine să îl jignesc pe Dumnezeu, deoarece am gânduri intruzive. Ce să fac, că eu nu vreau să-L jignesc.

4
Răspunde Raportează
Mariadk544
în 20 Ianuarie 2024 | Mariadk544 întreabă:

Ce se întâmplă dacă nu iau examenul de clasa a 8 a?????

3
Răspunde Raportează
L1V2U3

Dacă eu fac niște păcate, iar eu uit să mă pocăiesc, deși mă pocăiesc, Dumnezeu mă va mai ierta?

3
Răspunde Raportează
L1V2U3

Cât pot ține niște gândurile intruzive? Azi s-au făcut 2 luni deja de când le am. Am 11 ani.

7
Răspunde Raportează
Lareas
în 20 Ianuarie 2024 | Lareas întreabă:

Știți cumva unde m-as putea duce pentru a cunoaște mai multe persoane și împrieteni?

6
Răspunde Raportează
SilviaBrumar14
în 20 Ianuarie 2024 | SilviaBrumar14 întreabă:

Buna, îmi puteți spune mai multe despre liceul din Brasov Maria Baiulescu?

2
Răspunde Raportează
radulicaciocamica
în 20 Ianuarie 2024 | radulicaciocamica întreabă:

Cate tate are broasca.intreb deoarece astazi doamna de biologie ne- a pus intrebari pe rand la fiecare, a venit si randul meu, intrebarea era 5 lucruri despre broaste. dupa ce am terminat de spus am ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Zyoiiiiiiiionywww266220vvv002
în 20 Ianuarie 2024 | Zyoiiiiiiiionywww266220vvv002 întreabă:

Bună! Știe cineva care sunt cele mai bune licee din Galați pe profil real?

3
Răspunde Raportează
Endben12
în 20 Ianuarie 2024 | Endben12 întreabă:

Câți ani se face învățând la utcb București fără bac la buget se plătește și cazarea și masa decât taxă de școlarizare este gratuită unde e mai bine la licențiat sau la colegiu

7
Răspunde Raportează
Zyoiiiiiiiionywww266220vvv002
în 20 Ianuarie 2024 | Zyoiiiiiiiionywww266220vvv002 întreabă:

Bună! Ce profil a-și putea alege dacă-mi place matematica (mai ales geometria) și desenul, dar informatica nu?

2
Răspunde Raportează
ksm1485
în 19 Ianuarie 2024 | ksm1485 întreabă:

Buna Voiam sa ma apuc sa lucrez pentru admiterea de la Facultatea de Matematică și Informatică (de la Bucuresti- ). Admiterea ar fi cam in doi ani, dar m- am gandit ca sa incep din timp.Singura chestie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sara254222222
în 19 Ianuarie 2024 | Sara254222222 întreabă:

Bună! Ce profil a și putea alege dacă mi place matematica, dar informatica nu?

4
Răspunde Raportează
bianca898
în 19 Ianuarie 2024 | bianca898 întreabă:

Buna. Azi am iesit afara cu o prietena si ne- am intalnit si cu gasca ei de prieteni. Problema este ca iar nu am fost introdusa intr- un grup pentru ca nu este prima data cand se intampla ci mai tot timpul...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 19 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Am cumparat niste oua care sunt albe si sunt toate la fel ca si marime, oare sa fie oua artificiale sau? Deci sunt ca si laptele de albe, si sunt toate la fel de mari. Sunt artificiale sau pot sa fie...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
MariukaMari
în 19 Ianuarie 2024 | MariukaMari întreabă:

In ultimul timp am probleme cu memoria si nu prea pot retine. Oare care ar fi cauza?

6
Răspunde Raportează
Mariadk544
în 19 Ianuarie 2024 | Mariadk544 întreabă:

Salut! La liceu aș vrea să merg la științe sociale sau filo. Care e diferența dintre ele și care e mai "ușor" gen să fie mai lejer. Mie nu îmi place să citesc, am auzit ca la filo trebuie cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andanonim22
în 19 Ianuarie 2024 | andanonim22 întreabă:

Salut TPU! Am 17 ani si fac sala cam din octombrie 2023. Am realizat ca devin prost. Spre exemplu, de cateva ore incoace nu am reusit sa rezolv exercitiul de la tabla. Mai demult parca mai rezolvam. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 19 Ianuarie 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Prieteni vin si pleaca, asta chiar mi-s-a intamplat si mie, voua vi-s-a intamplat?, si dc?, astept raspunsuri

6
Răspunde Raportează
Alinnsef
în 19 Ianuarie 2024 | Alinnsef întreabă:

La permis pentru viitor ce anume ar trebui sa scriu in scrisoarea de motivare persoana? Imi puteti da un exemplu, scris de preferat. Si la declaratia de sustinere si mentorat la fel. Vreau sa aplic, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Johny12498
    trimisă acum 22 ore

Johny12498 întreabă:

Buna seara. Auziti, dupa ce cumperi o masina, ce trebuie facut? Mers cu ea la DRPCIV si inmatriculat si atat? Nu mai trebuie mers si la primarie/politie? Multumesc.
    16 răspunsuri
  • DanitoiuValentin
    trimisă pe 5 Octombrie

DanitoiuValentin întreabă:

Unde pot reclama o persoana care ia pensie de boala dar este apt de munca
    14 răspunsuri
  • Alexia87991
    trimisă pe 5 Octombrie

Alexia87991 întreabă:

Deci Am o dilema mare Nu ma pot reg?si n via?a cotidiana Nu pot avea un job ca toat? lumea, fac 20 de ani imediat, am am job dar de cteva luni nu mai vreau, am intrat n depresie, m- am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • LaviniaMeda
    trimisă acum 18 ore

LaviniaMeda întreabă:

Ave?i idee de un depozit sh care vinde po?ete calitate crema? Ca pn? acum nu mai ?epe am luat cu posetele????...
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.667
  • Întrebări: 3.951.659
  • Răspunsuri: 17.643.867
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Minionii

Minionii

Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.918 Adolescenţi
  • 55.528 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.712 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.895 Conversaţii