Va rog parola cîmpeanu carmen tachecarmen@gmail.com
Cum e la științe sociale? Păreri? Ce carieră poți face cu științele sociale? Cu engleza cum e? Se face multă engleză la acest profil? E ușor?
Am o intrebare deplasata si perversa dubioasa. Se poate daca te masturbezi prea mult chiar daca ai o iubita si face placerile si e posibil sa nu mi se mai scoale daca mi o sug singur chit ca ea mi o suge...? (mai mult)
Bună! Salut! Recent mă simt într- o relație proasta cu tatăl meu… Nu mai vorbim zilnic sau facem contact doar când este ceva urgent. Recent el m- a întrebat: - Te simți mulțumit cu tine? ...? (mai mult)
Bună! Am o problemă în familie și nu știu ce să fac… Simt ca tatăl meu mă urăște și recent m- a întrebat - Tu ești mulțumit cu tine? Recent nu prea vorbesc cu el sau fac contact cu ...? (mai mult)
Dacă cineva este împreună cu o fată care are 14 ani dar face 15 în aprilie, și acea persoană are 17 ani(face in februarie), se pune ca pedofilie sau grooming? E doar o relație care nu se va lăsa...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru cei în aceeași situație cu mine. Am depus acte pentru indemnizatia de ieșire din sistemul social, pe cea lunara o primesc, în schimb indemnizatia în valoare de 3 salarii...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 1 an, am slabit intr- o perioada de 3 luni 21 kg, de la 93 la 72. De atunci, din vara am slabit 8 kg, treptat, ajung undeva pe la 64 de kilograme. Am 17 ani si 1.72. Eu am slabit ...? (mai mult)
Bună, in 2021 am dat bacul si am picat la mate. M am inscris la sesiunea din toamna la mate si romana, dar nu m- am prezentat. In cazul acesta, daca ma inscriu din nou la bac, pot sa dau doar la mate?...? (mai mult)
La cate absente nemotivate se taie bursa de merit? Liceu
Buna. Nu mai pot suporta sa merg la scoala, nu ma pot integra. Nu sunt a9A sau la inceput ba chiar sunt spre terminate dar ma framanta cand vad unii colegi care se inteleg asa bine. Eu cam tot timpul...? (mai mult)
Chiar nu știu pe ce anume să mai caut jur o fata care să aibă 18+, curată, isteață, descurcăreață, independentă și pe treaba ei mai există? #caracterdebaiat (vreau msj, hsvbbbbb)
Buna dimineata! acum o sapt mi- a fost rau, mi s- a aplecat de la ciorba. am avut diaree, voma. pe tot parcursul saptamanii m- a durut capul foarte tare, m- a injunghiat, dar doar spre dupa amiaza, ma...? (mai mult)
Daca cineva trimite la alte persoane sau pune pe internet poze indecente cu tine și el nu e in Romania ce poți face?
Ce parere aveti despre Serbia Dancing lady femeia aia din Serbia care dansează?????????
Salut, am fost la profesionala si am primit dosarul pentru scoala de soferi timp de 1 an gratis, in care nu l- am luat. Luna asta imi expira, ca sa il reinoiesc ar trebui platit toata suma sau cum se...? (mai mult)
Hello,sunt stresat in legătura cu bacul,parca nu pot retine nimic,ceva sfaturi, pastile de memorie sau ceva(doar experiențe personale) ma tem sa nu îl pic :/
Bună …am făcut o compunere cu ajutorul aplicației Chat Gpt oare se va găsi pe internet?
Daca la o facultate din Bucuresti la care sunt, nota de la materia respectiva este 30% partial, 30% teme si 40% examenul final, si eu am maxim la primele 2 mai trebuie sa iau 5 in examenul din...? (mai mult)
Am de invatat pentru pregatiri insa nu am deloc motivatie, ma plictisesc super repede si parca n am rabdare, nu pot sta intr- un loc cand invat, insa in rest mereu stau locului si sunt linistitat. Idei...? (mai mult)
Salut! După ce termini liceul, te poți angaja doar la specialitatea pe care ai făcut- o? De exemplu termini un liceu cu specializare pe frizer dar tu vrei sa te faci ospătar. Asta a fost doar un exemplu,...? (mai mult)
Cate baxuri de hell îmi trebuie la 10 sticle de Wiski?
Daca am dat cu o petarda la scl cu colegii si a venit politia si ne-a scris fisa de copil problema mai pot intra la liceul militar(ps am fost prost rau atunci)?
Buna TPU! Era un episod in care Codrin Bradea a spus foarte random "Ma cheama Patricia" si incerc sa il gasesc pentru ca am uitat care e. Va rog eu e important dau funda pup
Buna! Știe cineva personaje din desene animate ce mănâncă mult? :) As vrea sa dezvolt o porecla pentru cineva unde n-am nici o idee, mănâncă mult btw.
O prietena de a mea a tras o data o pastila pe nas, mai exact acum 2 zile, se numesc censton. Creează dependenta sau se poate întâmpla ceva? Sunt îngrijorată pentru ea si doresc sa nu le mai ia!...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva cum este la liceul sanitar din Pitești?
Am ps5 si vreau sa ma joc Pubg Battlegrounds cu un prieten dar el are Pubg pe pc de pe steam se poate sa ne jucam?
Ce trebuie facut daca un adolescent(de la alt liceu, profil real)vrea sa se transfere la alt liceu(mai bun) pe profilul filologie, intensiv spaniola, la inceputul clasei a X- a, daca ultima medie a liceului...? (mai mult)
Atunci cand ne sarutam ma atinge pe corp si imi atinge si picioarele cand stau pe el, mai urca mainile aprp de zona intima sau o atinge, face sa para ca nu a facut asta dar nu stiu daca asta vrea, imi ...? (mai mult)
Îmi vine să îl jignesc pe Dumnezeu, deoarece am gânduri intruzive. Ce să fac, că eu nu vreau să-L jignesc.
Ce se întâmplă dacă nu iau examenul de clasa a 8 a?????
Dacă eu fac niște păcate, iar eu uit să mă pocăiesc, deși mă pocăiesc, Dumnezeu mă va mai ierta?
Cât pot ține niște gândurile intruzive? Azi s-au făcut 2 luni deja de când le am. Am 11 ani.
Știți cumva unde m-as putea duce pentru a cunoaște mai multe persoane și împrieteni?
Buna, îmi puteți spune mai multe despre liceul din Brasov Maria Baiulescu?
Cate tate are broasca.intreb deoarece astazi doamna de biologie ne- a pus intrebari pe rand la fiecare, a venit si randul meu, intrebarea era 5 lucruri despre broaste. dupa ce am terminat de spus am ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva care sunt cele mai bune licee din Galați pe profil real?
Câți ani se face învățând la utcb București fără bac la buget se plătește și cazarea și masa decât taxă de școlarizare este gratuită unde e mai bine la licențiat sau la colegiu
Bună! Ce profil a-și putea alege dacă-mi place matematica (mai ales geometria) și desenul, dar informatica nu?
Buna Voiam sa ma apuc sa lucrez pentru admiterea de la Facultatea de Matematică și Informatică (de la Bucuresti- ). Admiterea ar fi cam in doi ani, dar m- am gandit ca sa incep din timp.Singura chestie...? (mai mult)
Bună! Ce profil a și putea alege dacă mi place matematica, dar informatica nu?
Buna. Azi am iesit afara cu o prietena si ne- am intalnit si cu gasca ei de prieteni. Problema este ca iar nu am fost introdusa intr- un grup pentru ca nu este prima data cand se intampla ci mai tot timpul...? (mai mult)
Am cumparat niste oua care sunt albe si sunt toate la fel ca si marime, oare sa fie oua artificiale sau? Deci sunt ca si laptele de albe, si sunt toate la fel de mari. Sunt artificiale sau pot sa fie...? (mai mult)
In ultimul timp am probleme cu memoria si nu prea pot retine. Oare care ar fi cauza?
Salut! La liceu aș vrea să merg la științe sociale sau filo. Care e diferența dintre ele și care e mai "ușor" gen să fie mai lejer. Mie nu îmi place să citesc, am auzit ca la filo trebuie cu...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si fac sala cam din octombrie 2023. Am realizat ca devin prost. Spre exemplu, de cateva ore incoace nu am reusit sa rezolv exercitiul de la tabla. Mai demult parca mai rezolvam. ...? (mai mult)
Prieteni vin si pleaca, asta chiar mi-s-a intamplat si mie, voua vi-s-a intamplat?, si dc?, astept raspunsuri
La permis pentru viitor ce anume ar trebui sa scriu in scrisoarea de motivare persoana? Imi puteti da un exemplu, scris de preferat. Si la declaratia de sustinere si mentorat la fel. Vreau sa aplic, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă:
Alexia87991 întreabă:
LaviniaMeda întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!