Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Care dintre comediile lui domnul Caragiale se studiaza la liceu, in afara de „O scrisoare pierduta"? FUNDA
Saluare. intrebarea mea este...cum pot sa ma epilez in zona pubiana ai inghinara fara a ma irita? si mai exista o chestie doar ca putin mai particulara.si la parul dintre picioare. Multumesc. Dau funda...? (mai mult)
Cum stiu daca cineva m-a blocat pe snap?
O sa am cont premium?
caut o carte asemanatoare pentru baieti.e ceva popup. Sugestii? eventual link unde pot gasi cartea. :D http://www.elefant.ro/carti/carti- pentru- copii/grupe- de- varsta/iv- vii- ani/cum- sa- ...? (mai mult)
Hey,vreau si eu un serial coreean gen boys over flowers... funda urgenttt
Va rog frumos sa ma ajutati! Nu stiu din ce cauza imi place sa plang si sa fiu trista iar atunci cand sunt trista si plang vreau sa scap de aceasta suferinta! Nu imi place sa socializez cu persoane si ...? (mai mult)
Cum sa pit sa fac bani casa pit cumpăra pe joc
Pentru a lucra in domeniu resurse umane, mai avantajos este Iasul sau Brasovul?
Daca de exemplu el e foarte subtil, de ce nu vine pur si simpl la mine si tot asteapta, pune poze pe face, cu poezii despre mine, si cand e in banca, tot pune poza aia si Se uita la ea, eu I.am...? (mai mult)
Unde gasesc pe net informatii corecte in legatura cu mereul trenurilor si autobuzelor din țara?
Reviste pentru adolescenti care se pot achizitiona de la orice magazin cu ziare? (Bravo girl nu mai este)
Am 12 ani si am tras un fum de tigara doar in gura aprox la ora 11 si odata la ora 15 si odata pe la 20:30 am simtit cand inghit o intepatura. De ce?
Vă rog să îmi scrie- ti cât mai multe melodii pe care sa le folosesc pentru lyric prank. Adică să fie ca si când o fata s- ar adresa unei prietene... Ca sunt multe cântece dar sună ca si când...? (mai mult)
Bună am 16 ani si mi-a venit ciclu prima data acum 9 zile și nu se oprește. E grav? Eu știu ca maxim 5 zile tine, nu asa mult, 9 zile
Salutare. Am o mica problema, si sper ca voi sa judecati mai bine. Cunosc o fata care mi- a fost alaturi prin multe momente patru ani buni, dar in mediul online, cumva am intarit relatia in timpul...? (mai mult)
Colegiul Economic Administrativ Iași are internat/cămin?
Ce tip de compunere credeți ca ne pica la evaluarea națională de anul acesta?
Heeii. Am o intrebare: Unde pot citi cartea, de vorba cu emma" online?
Tabloul de variație al unei funcții îl reprezintă tabelul de monotonie? Nu am auzit această denumire la clasă. Mulțumesc!
care este varsta minima de a face carnetul de sofer microcar. Daca sora mea are 15 ani si 5 luni poate sa faca scoala in 5 lunile astea ca la 16 ani sa aiba masina? Va rog frumos sa imi explicati...? (mai mult)
Lecitina e bună dacă o iau in ziua examenului? Ma ajuta cu ceva? Gen să mă scape de stres sau ceva, nu stiu
Îmi poate spune cineva dacă este un rezultat bun? Am luat așa proba la engleza. A2 A2 B1 B2 B2.
Salut am 13 ani si caut fete de 13-14-15 ani care fac webcam!
Ce parere aveti despre capsulele de ceai verde? Dau rezultate?
Hei TPU, cum se realizează un comentariu ideatic și stilistic al unei opere literare și ce reprezintă acesta?
Trebuie să mă duc la examinarea medicală înainte de angajare (aia cu scaunul), ce acte îmi trebuie?
Faza cu experimentul rusesc anti- somn e pe bune sau e creppy pasta? Adica...am citit undeva, si apoi am vazut un video pe yt. Si in video zicea ca e creppy pasta dar. nu stiu. Sa ma lamureasca cineva...? (mai mult)
Bună ziua, îmi pare spune cineva care este numărul de locuri de la liceul Matei Basarab pentru stiinte ale naturii pentru anul acesta nu anul trecut.
La witcher 3 pe ps4 am dat overwrite save la o salvare si, evident, s- a sters fosta salvare. Exista vreo sansa sa recapat vechea salvara chiar cu pretul noii salvari? Cum fac? Vreau neaparat...? (mai mult)
am nevoie de ajutor. Am facut degetica pentru prima data timp de cateva secunde si dupa am vazut ca am sange pe deget. Exista sanse sa ma dezvirginez? Tin sa mentionez ca nu mi- a venit menstruatia...? (mai mult)
In 1940 existau camere de supraveghere sau microfoane?
Buna, vara asta vreau sa ma apuc de invatat la matematica(adica sa stiu sa rezolv un exericitiu din orice lectie)cum pot face asta? deoarece in toamna trec clasa a 8 a ....astept cat mai multe parerii ...? (mai mult)
Care oras este mai scump Iasi sau Brasov? Dar mai frumos?
Multumesc pentru urarile voastre Sincera sa fiu chiar nu ma asteptam, nu am primit urari de la prieteni dar am priimit de la voi ceea ce imi incanta sufletul cu bucurie ^^
Ok deci probabil ca dupa ce veti citi asta mă veti crede un copil prost idk idc. Deci este o fata la mine în clasa care efectiv comentează la tot ceea ce fac. Îmi spune sa tac, ma înjură, ma insultă...? (mai mult)
In ce an la sesiunea speciala de limba si literatura romana s-a dat argumentare la liric(clasa a 8).
Am 15 ani si vreau sa-mi fac tattoo cu un craniu, ceva de genu asta http://imgur.com/a/PuYHL Daca ii arat doar poza asta celui ce face tattoo-ul va putea sa mi-l faca ca asta?
Este cineva de aici căruia nu îi lipsește liceul?
De ce oamenii timizi sunt luati drept slabi si doar pentru ca nu raspund cu aceeasi monedă si nu intra in certuri nu sunt considerati,, cool" de catre ceilalți? Vreau parerea voastra sincera.
Buna TPU Daca am comandat de pe internet ceva, si sunt minora (13 ani), prin Fan Courier, e ok? Adica trebuie sa am buletin?
De un an parcă tot simt că au loc niște schimbări în viața mea și nu pot înțelege dacă sunt bune sau nu... 1. E normal să nu mai simt nevoia așa de mare de a mă juca jocuri? Țin să anunț...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tigarile electronice? Nu sunt fumator si as vrea sa ma las, dar mi se pare interesant ca poti sa alegi dintre o multime de arome si nu iti miros hainele si gura
Hey! Evaluarea nationala o dam in scolile noastre sau o sa fim repartizati ca la bilingv?
Era un citat gen"iti jura iubire in timp ce ii ti pistolul la tâmplă".il stie careva?
Cum e in Lazar Edeleanu, Ploiesti? E liceu bun? Adica, fara baiat, batausi si din astea... E un liceu pasnic?
Hei! Am o micuta problema... Sunt clasa a 8- a. As vrea sa ma duc pe profil stinte ale naturii pentru ca mai tarziu la facultate vrea sa dau la medicina si chestii. Faza e ca nu prea imi plac materile...? (mai mult)
Bună /salut! Am o mica problema cu un coleg, m- a rugat sa il imprumut cu o suma de bani pe care trebuia sa mii dea luna asta pe 10, si ma tot amana, ca mii da si sa il mai aman si ma ia ca are...? (mai mult)
Buna TPU m-am dat cu apa oxigenata si ma mananca pielea pot sa ma scarpin?
Dacă părul meu este brunet pot să mi-l fac blond
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?