Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 27 Octombrie 2025 sunt:
Heiiii, Ma ajuta cineva cum sa pot recupera un cont de google daca am uitat parola? daca numarul pe care a fost facut nu mai exista, iar parola nu o retin...de pe telefon imi spune sa intru pe o pagina...? (mai mult)
Hei, am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"... Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de Facebook. Am o persoana la prieteni care de la o vreme nu o mai vad online si cand dau la ea pe profil semnul cu mesaj este gri si nu pot sa apas pe el. Acea ...? (mai mult)
Buna TPU Acum mi-am rupt tricou din cauza unei etichete si a lasat o gaura de vreo 10 cm se mai poate repara tricou? :(
Cum potiface bani pe internet? Si cum iti faci un blog si ce scrii in el?
care este diferență dintre un circuit electric in paralel și unul in serie?
Hey... Credeti ca Roan,din,, The 100" chiar a murit? :D
Care joc de mai fain, gta 5 sau gta san andreas?
Unde pot sa mi fac pe comanda un breloc? De fapt as vrea ceva mai mult de atat. Am o poza cu un ursulet si as vrea sa l aduc la viata gen sa fie de plus umplut cu plus practic, chiar daca e ...? (mai mult)
Buna fetelor, prietena mea vrea sa stie daca poti ramane insarcinata daca nu ai avut niciodata menstruatie.
Unde ma pot angaja la 15-16 ani?
Am o problema. Deci curajul meu e foarte mare.: ma pui sa ma arunc cu parasuta o fac, ma pui sa cer telefonul unei persoane din Ferentari, o fac. Dar cand vreau sa ii scriu unei fete de care imi place...? (mai mult)
Salutare tuturor, Mâine voi da evaluarea naţională la matematică ( sunt în clasa a 6 - a). Ar putea cineva (care a mai dat evaluarea în anii trecuţi) să- mi spună ce ar trebui să repet? ...? (mai mult)
Salut Am 20 de ani 1.73 si 55 de kg manca forte mult si degeaba nu iau in greutate de loc ce mi ati recomanda pentru a lua in greutate sa incerc Biomed 6 sau ce alt ceva? din cate am inteleg greutatea ...? (mai mult)
Salut,pe ce meserie ar trebui sa ma axez, pe cea de militar sau doctor? Care credeți ca e mai ușoara dar și bineplatita? Dați-vă părerea...
Sunt studenta la Universitatea din București si stau la căminul Grozavesti. Pot rămâne cazata aici si pe perioada verii? Please!
Cum îţi dai seama că te place un coleg de clasă? 1. Uneori poate să îţi dea de înţeles că te- ar place, iar uneori îţi dă de înţeles că nu, ca şi cum "nu ar avea de a face ...? (mai mult)
Inaltimea ptrivita a unui baiat de 18 ani?
Cum pot slabi rapid si eficient. Macar 5 Kg! Am 14 ani si cantaresc 53 kg, si vreau macar atat. Cand ma duc la plaja ( la sfasitul lui iulie ) nu vreau sa arat asa cum sunt acum. Adica singura problema...? (mai mult)
Am inceput sa am note destul de proaste pe al doilea semestru și asta nu- mi place. Părinții mei sunt supărați și la teste când ne aduc rezultatele îmi vine să mă dau cu capul de pereți...? (mai mult)
Salut..am ramas repetent din cauza absentelor anul asta...ce spuneti mai are rost sa mai repet anul din nou, suunt in cl.a9.a
Salut, stiu ca multi poate o sa- mi sariti in cap.De ce majoritatea crede ca scoala e ceva bun si minunat? Eu cred ca, de fapt te poate imbolnavii mental, cel putin in Romania. Fara sa mai amintesc despre...? (mai mult)
Am o intrebare, mai profunda asa.Eu pana acum voiam medicina, pentru ca eu de mic aveam atlasul de anatomie in mana si imi placea sa citesc despre toate lucrurile acestea, mereu cautam...? (mai mult)
Care varianta ar fi mai ok daca doi colegi te deranjeaza..Sa nu- i bagi in seama si sa razi cu ei(ma refer aici si la putina autoironizare) sau sa stai cat mai departat de ei si chiar daca te jignesc sau...? (mai mult)
Voi sunteti tipicari? Cum va petreceti timpul liber?
Vara trecuta m- am bătut cu un băiat, l- am băgat în spital dar nu a depus vreo plângere ceva, iar acum îmi spune că depune plângere sau ceva de genul, poliția sau cineva poate să...? (mai mult)
Salutare, in curand o sa implinesc frumoasa varsta de 18 ani. Bun, si ca baiat, nu ma pot decide unde sa- mi tin majoratul. Oscilez intre restaurant si pensiune/cabana peste noapte. Invitati vor fi...? (mai mult)
Am pus oua la clocitoare si dimineata face 21 de zile am spart un ou si avea pui era viu de ce nu a inceput sa ciocneasca?
Hei! Există licee care au echipe de majorete? In București? Îmi ziceți daca sunt,pls Dar dacă nu au, as putea sa ii propun eu directorului? Ar luat in calcul? fundă (dacă aflu cum se da
Hei.Voi ce faceți să nu faceți bătături/rani și să fiți comode in pantofi cu toc nu prea confortabili? Mi se tot fac rani la călcâie și pe lateral, mi- e și frica sa port altceva decât adidași....? (mai mult)
Deci daca te deranjeaza niste colegi..gen fac glume proaste pe seama ta si ii zici la politie sau la diriginta cum te vad ceilalti?
Heii TPU. Sunt Bogdan am 17 ani, și mi m- am mutat acum 3 luni în Grecia... Și cam mă plictisesc. Și as vrea sa ies mai mult pe afară. Dar nu am prieteni aici... Limba nu prea știu mai deloc....? (mai mult)
Buna vreau sa dau la liceul de arte din deva. si vreau sa ma duc la profilul "arta actorului" imi poate spune cate ceva despre el adica cum este la acel liceu cum sunt profesori ce materii se fac.
E vrei agenție de pariere care dă bonus fără a depune înafară de mozzartbet şi maxbet?
Ştie cineva pe cât se termină promoția de la pall mall de anul acesta?
vreau si eu siteuri de dormitoare si canapele,
Salut,cat credeti ca mi-ar lua sa ajung din Campulung Muscel pana in Brasov cu bicicleta? Cam cate ore?
Anul asta o sa merg la liceu si am mari emotii de pe acum :D Multi mi- au spus ca o sa fie total diferit decat in gimnaziu dar eu nu imi pot imagina acest "total diferit". Pentru cei care sunt...? (mai mult)
Cum sa vad videoclipurile si pozele offline pe Google photos, va rog ajutați-ma nu stiu de unde?
Am 14 ani si cam de doi ani am cosuri. La inceput aveam cateva pe frunte, dupa am mai avut si pe obraz foarte putine(de 3 luni nu mai am nimic pe obraz) si acum din nou am pe aproape toata fata....? (mai mult)
Salut, kendama poate fi un proiect la fizica, daca da va rog sa imi spuneti si mie cum sau un site in care sa fie prezentat un proiect la fizica despre kendama
Cum sa o conving pe o fata sa imi dea unblock pe Facebook?
Care e in Sava? Vreau sa stiu daca se invata cu adevarat, si daca au profesori buni, ca am auzit multe legende cum ca nu s.ar invata asa bine, si ca elevii trebuie sa faca meditatii
In perioada menstruatiei...adica poti intra in apa sau sa te speli in cada eu nu am avut nicio durere vreo doua trei picaturi dar nu stiu daca e sau nu menstruatie
Curând o sa ma internet in spital si as vrea sa stiu cum pot avea net pe tableta, am un Samsung t560 nu are sim
Hi...aș avea și eu o întrebare, știu că o să judecați dar na...soarta. Acum mult timp mă tăiam cu lama și mi- au rămas niște cicatrici albe, aș vrea să știu daca pot să scap de ele într-...? (mai mult)
Nu pronunt bine litera R,nu sunt rarait,doar nu pot sa o pronunt in niste cuvinte exemplu:mergem,forta, etc.Ce pot face?
Daca am o minge si o arunc in cineva din ce cauza se intoarce inapoi? intrebare de logica
Supradoza de somnifere ma poate ucide? Adica mai exact o cutie o poate face?
Hei! Am o mica problema, daca pot spune problema. Eu sunt putin mai timida, si cel mai mare "defect" al meu este ca nu pot spune "nu" la nimeni. Sunt prea buna cu oameni si ei ma calca in picioare. Nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Albert991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.