Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Noiembrie 2025 sunt:
V- ati simtit vreodata ca toti prietenii vostri adevarati, in care ati avut incredere si cu care credeati ca o sa fiti BFF pentru totdeauna de fapt nu sunt prieteni adevarati, nu mai vor sa petreaca...? (mai mult)
Dau funda spuneti-mi si mie care sunt locurile in care se excita baietii?
Ofer funda! Buna.am cosuri pe frunte de vreo luna.m- am dat cu masca de argila, masca de aspirina, zeci de masti naturale, lamaie, bicarbonat..se vedeau rezultate dar mi- au aparut din nousad ce pot...? (mai mult)
De unde as putea lua serial pentru driver scanner 2013 de la uniblue?
Hey, slabesc daca alerg? scade si burta? ca de ea as vrea sa scap cel mai mult! :(( dupa cat timp se observa? pentru ca am citti undeva ca nu scade cu abdomene si asa e ca am aproape 2 luni de cand fac...? (mai mult)
vreau si un site de jocuri pe care sa le descarc in pc. P.S. fara big fish si alawar games:d funda
Daca fac o comanda de pe Emag cum platesc? Cu card sau cand ajunge la mine acasa? Pachetul imi ajunge prin posta sau vine la mine acasa? Fundita! Fiti sinceri!
am o mare problema.Deci nu stiu ce am facut.Am un telefon LG- p350 si azi dimineata nu avea nimic.Acum nu merge sa vorbesc la telefon decat daca am castile in urechi, adica imi tot arata semnul...? (mai mult)
Cat de tare e durerea la infarct?(comparati-o cu ceva) Scz pentru categorie
Cum se numeste melodia de la 0:24:00? http://www.youtube.com/watch?v=Ft-3RdC72xk&feature=relmfu Funda!
Salut, cine imi poate spune daca genul acesta de produse ( http://www.ebay.com/itm/StylishHomme- mens- Vneck- basic- sweater- XS- XL- No54- /250845509811?pt=US_CSA_MC_Sweaters&var=&hash=item3a678eb8b3...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problemea: De 4- 5 zile, pe strada trece un om, care se uita la mine si la prietenele mele.De exemplu asta seara( eu acum va scriu seara) a fugit spre noi! Noi fugeam de el, pentru ca...? (mai mult)
Imi puteti spune care sunt orele normale la care ar trebui sa mananci, sa faci sport si sa te trezesti? :)
Ce parere aveti despre pagina? http://www.facebook.com/pretending0
Asa deci Luni Incepe scoala din nou In acelasi tipm luni am examenul/sala pentru obtinerea permisului Cum sa invat si sa ma pot concentra mai bine la chestionare Mentionez ca am citit deja cartea 2 ...? (mai mult)
Salut, am o problema de o vreme imi tot cade netul si spune acquaring network adress ce inseamna asta si cum pot so rezolv.Cine imi spune un raspuns folositor primeste funda.Va rog urgent ma enerveaza ...? (mai mult)
Buna TPU cum pot face sa nu o doara pe o fata cand face prima oara......se.....x
Salut Pretenasi! Tot eu acelasi "copchil" care tot zice ca ii place de o fata si ca vrea sa intre in gasca ei etc...Azi, unul din prieteni mei, i- a dat un bilet zicand ca este de la o persoana care ...? (mai mult)
Buna imi zice careva niste jocuri asa ca si mount and blade? Adica sa fie in 3d si sa fie asa de gen razboi, lupte din evul mediu, de pe cai etc.Va rog cine stie ceva jocuri din astea sa imi spuna....? (mai mult)
Cine stie sv de cs pentru incepatori este pentru fratemiu dar sa fie pentru incepatori dor la ala dau funda+vot
Hei. Am o intrebare pentru fete. Voi ce fond de ten folositi? Mie imi trebuie ceva bun, foarte foarte foarte finut, deoarece tinuta mea de toate zilele este una eleganta, mai ales la scoala. Fundita....? (mai mult)
Imi da o eroare Yahoo Messenger :,, Yahoo! Messenger has encountered a problem and needs to clse. We sorry for the inconvenience. " Ce ar trebui sa fac ca sa mearga? :)
Mai e foarte putin pana la ultima zi de vacanta de vara! M- am gandit ca eu si prietenii sa facem aceasta zi mai speciala! Ce propuneti sa facem in acea zi? Cele mai stralucite idei primesc...? (mai mult)
Cum pot sa sterg o relatie de pe facebook, dar fara sa vada ceilalti. Adica sa nu mai apara " X a trecut de la 'intr-o relatie' la singur." Se poate?
Cine e din BUZAU! Cine imi poate spune si mie niste magazine diancestea cu lumanari, obiecte celtice, oculte, ierburi, uleiuri etc.?
am o cea mai buna prietena. obisnuia sa imi spuna toate secretele ei si unele dintre ele erau chiar chiar stupide si eu nu prea o bagam in seama cate odata.acum, e invers! ultima data cand am...? (mai mult)
La facultate daca alegi specializarea araba sau turca( si dai examen in engleza) trebuie neaparat sa stii acea limba? (nu poti sa o alegi si sa o inveti acolo) Funda! :x
lunea asta incepe scoala, cum trebuie sa mergem pe la 9 la scoala.credeti ca o sa fie frig? Eu m- am gandit sa port o bluza gri cu o fundita, o fusta neagra cu buline, ciorapi negri si balerini(nu...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un cont pe IMVU dar tot imi apare chestia asta http://i.imgur.com/TxuG5.png.
Cum sa-mi numesc pisica?
imi poate spune si si cineva cum este liceul Ion Cantacuzino(Sanitar) din Pitesti?
Salut, sunt Alex si sunt major Problema cu care ma confrunt de mult timp si care ma cam duce la depresie e urmatoarea: Deseori sau mai tot timpul simt ca nu mai simt cum eram inainte, mi se pare ca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:de ce cand vreau sa pun sa imi vada doar prietenii albumul imi scrie :You can change the audience for each photo in this album?(pe fb) Multumesc!
Spuneti- mi si mie un radio sau emisiune care poate sa face reclama la o pagina de de FaceBook de amuzament gratuit?(pagina se numeste, , Caterinka [Ro] dati- mi Y|M (id de mess) repede am nevoie urgent,...? (mai mult)
Heii.Ştiti cumva dacă modelul ăsta îl găsesc prin bucureşti? Dacă da pe la ce magazine? http://www.shops- and- the- city.ro/produs/1326104/Geanta- Piele- Naturala- Petra Nu trebuie să fie din...? (mai mult)
Un baiat ma tot lua in brate, ma tinea de solduri, isi punea cotul pe umarul meu, m- a intrebat cum ma cheama si a spus ca sunt draguta. Plus ca a alergat dupa mine si mi- a bagat telefonul lui pe sub...? (mai mult)
Ce inseamna "The boys who skate are better at grindin'?
La placa de baza (Gygabite H61MA- D3V)nu am primit niciun surub decat 2 cabluri sata 3 si placuta aia care se pune in spatele carcasei. Intrebarea mea este, primesc suruburi pentru placa de baza la ...? (mai mult)
URGENT! unde pot gasi rezumatul la cartea " Piele de magar " de Ch. Perrault FUNDAAAAAAA mersii :*
Cumpar iphone 2g sau 3g dau 200 lei sa nu fie replica.
Va rog dati-mi si mie statusuri de dragoste. Am cautat dar nu am gasit nimic sa imi placa. Dau fundita :*
Vreau o declaratie de dragoste care sa i demonstreze fetei ca o iubesc si nu iubesc alte fete doar pe ea si atat si sa- i arat cat de mult o pretuiesc FUNDAAA:x nu vreau rasp de gen: gaseste tu un...? (mai mult)
Buna TPU. :). Azi mi.am luat Garnier Pure Active, adica asa http://www.google.ro/imgres?q=garnier+ pure+ active&um=1&h l=ro&newwindow=1&tbm=isch&tbnid=t5We3mitvHT8kM:&imgrefur l=http://www.farmaciastejara.ro/garnier-...? (mai mult)
Cine imi spune cel mai tare banc sau cea mai hazlie gluma primeste funda:).
Heyy! Pana la ce ora va lasa sa stati afara(pe langa bloc) in timpul scolii si pana la ce ora in vacanta? Dar in oras in timpul scolii si in vacanta? La ce ora va culcati seara in timpul scolii, dar in...? (mai mult)
Am 17 ani si problema mea e ca am emotii foarte mari atunci cind vreau sa vorbesb cu o fata intre patru ochi, cind am o propunere sau ceva de genu, din cauza asta ma abtin, care e solutia, cum pot ...? (mai mult)
Cum scap de CPU Usage mare il am peste 50?
Salut Pretenasi!:|Tot eu acelasi "copchil" care tot zice ca ii place de o fata si ca vrea sa intre in gasca ei etc...Azi, unul din prieteni mei, i- a dat un bilet zicand ca este de la o persoana care...? (mai mult)
Opinia despre utilizarea la scoala a tablei interactive SMART Board. FUNDA
Sall all...stie cineva din ce cauza mi-au blocat id`urile de mes? cum le pot recupera? dau funda sh vot! multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
andrei124673683136 întreabă:
Mirela82 întreabă:
David2024 întreabă:
Miruna0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?