| Doηηa a întrebat:

A-ți auzit și voi prietene care vorbesc între ele cu vacă,proastă,jegoasă,nesimțită, cap de gumă...etc.
Eu una nu vorbesc așa cu prietena mea pentru că mi se pare de prost gust, penibil(pentru o fată)...
Ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Eu cu prietena mea cea mai buna ne spunem in 1000 de feluri.De la chestii gen:iubire, pisoiaslaughing pana la proasto, idioato etc.
Prefer sa aud chestii d-astea de la cea mai buna prietena decat de la nu stiu ce fata frustrata de viata care nu stiu ce problema are cu mine.

| CherNadya a răspuns:

Pai mai sunt fete care sunt bune prietene si isi vorbesc asa.Asta depinde de ele, unele isi permit, altele nu. Daca tu nu iti permiti sa vb asa cu prietena ta nu o face. Oricum o buna prietena te intelege si te iarta mereu.Te pup, o zi buna!kiss

| Melancolică a răspuns:

Când te cunoşti cu o persoană de ceva timp mai ai şi mici scăpări, dar dacă cealaltă persoană o ia ca pe o glumă...
Bineînţeles că astfel de vorbe rostite de o fată pică greu pentru cineva care nu o cunoaşte, dar oricum asta e suntem oamenihappy
Baftă!

| Ovidiu77777 a răspuns:

Cand esti obisnuit cu o persoana poti sa ii vorbesti cu alte cuvinte indiferent daca e fata sau baiat

| Nufii a răspuns:

Si eu vorbesc cu prietena mea asa de la alinturi pufoase pana la jigniriri prietenoase. Dar glumim intre noi si nu ne suparam.
oricum vorbim asa numai cand suntem doar noi doua.

| IsabelaIssa a răspuns:

E vorba si de educatie, si de cat isi permit ele intre ele. Odata ce tu nu iti permiti cu prietenele tale sa vorbesti asa, atunci nu se va intampla, dar majoritatea folosesc vocabularul asta, ca si baietii intre ei de altfel.