| Duucu a întrebat:

A mai observat careva în afară de mine că acum e la modă să fii mizantrop?

11 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

MIZAN-cum?

| Duucu explică (pentru MisFit20):

Îla cu 12 picioare.

| dreamnow a răspuns:

Adica oamenii care nu ii suporta pe ceilalti, desteptilor! Cei care se comporta arogant cu cei din jur si nu le place sa relationeze. Am cunoscut si eu oameni asa dar nu imi plac prea mult. Chiar daca esti superior fata de cineva nu trebuie sa arati acel lucru (asta arata si ca esti narcisist) pentru ca poti sa inveti ceva de la oricine. Si in plus, daca te comporti frumos atunci si ceilalti o sa se poarte frumos cu tine. Mizantropii sunt gen Dr. House. In serial e interesant dar in realitate e cam nasol sa-si bata cineva joc de tine sau sa nu te bage in seama.

| Duucu explică (pentru dreamnow):

Nu spun de asta, mizantropia nu e un lucru rău, depinde în ce cantități o deții.Eu spun de toți puștanii îștia care cică "urăsc oamenii", mi se pare penibil. Îștia s-au uitat prea mult la House MD, cum spui tu...

| dreamnow a răspuns (pentru Duucu):

Astia vor doar sa se dea mari ca sunt "rai". Eu vorbeam de mizantropii reali care sunt singuratici si nu pustii care vor sa dovedeasca nu stiu ce.

| MaliciousDeath a răspuns:

E la moda doar aici pe anon.net.Mai rar vezi mizantropi dupa ce ramai fara net.

| Crucified a răspuns:

Meh, eu am observat asta mai demult, dar s-a cam demodat mizantropia... Sincer, nu prea am mai văzut adepţi în ultima vreme. laughing

| Duucu explică (pentru Crucified):

Stai așa, tu dormi cu o jucărie de pluș noaptea? laughing

| Crucified a răspuns (pentru Duucu):

Nu mereu. Am un ursuleţ care-l ţin numai în pat. Deci numai când am chef îl strâng în braţe.blushing laughing

| Duucu explică (pentru Crucified):

Deci după avatarul acela și numele Crucified se ascundă o iubitoare de animale de pluș. laughing

| Crucified a răspuns (pentru Duucu):

Meh, videoclipul melodiei acesteia mi-a dat inspiraţia să-mi pun la username "Crucified": www.youtube.com/watch?v=ba0K-4D1Lj0 :)) Iar tipul ăla de la avatar e unul din membrii trupei de la Immortal. Da, ştiu, ştiu că ştii şi că nu mi-ai cerut detalii în legătură cu numele şi avatarul. :))
Ce văcuţă de pluş mişto am... avea şi tricou dar nu mai ştiu pe unde i l-am pus...