Pfffff...ideea nu e cat de usoara sau grea e, ci cat de importanta e. Adica clasa a 8`a depinde foartee mult de ceea ce faci intr`a 7`a si mai ales la romana si la mate (unde o sa dai si examen). Nu e o clasa foartee grea, e chiar usoara daca stii pe ce sa te axezi si daca ai grija sa ramai cu ceva informatii din toate materiile (mai ales chimie
). Chimia e usoara intr`a 7`a ca e la inceput, iar intr`a 8`a se completeaza notiunile invatate, asa ca nu trebuie sa-ti faci problemee`
. Acum depinde si de profesorii de la clasa: daca te intelegi bine cu marea majoritate e de bine, in caz contrar trebuie sa ai grija, pentru ca asta te va face sa crezi ca materia pe care o preda reapectivul/ respectiva e grea. Oricum o sa te distrezi si iti garantez ca daca inveti notiunile de baza, intr`a 8`a nu o sa ai probleme
.
Salut,nu e clasa grea...te descurci tu daca ai putina bunavointa si inveti, eu am terminat clasa a 7-a cu media 8.91 (parca) si n'am invatat deloc, greu e poate cu chimia daca ai profa dificila si habar n'ai...totusi eu in a 7-a am scazut foarte mult din clasa a 6-a (9.46),pana si in a 8-a am ajuns la 9
Nu e cea mai grea dar e cea mai importanta
Trebuie sa fii foarte atent pentru ca daca nu esti atent in a 7-a si nu stii nimic.in a 8a degeaba te mai duci pentru ca intr-a 8 se dezvolta ideile dintr-a 7-a
sper ca te-am lamurit
Bafta.:p
Da,clasa a 7a e cea mai grea din generală. Chimia e o materie dificilă[bine, în a 7a nu e foarte dificilă] şi la mate înveţi multe lucruri noi şi naşpa.Anul ăsta probabil vei avea note puţin mai mici decât până acum.
Nu pot sa zic chiar ca e cea mai grea.dar oricum trebuie sa inveti bine sh o sa ti se para foarte usoara...eu am terminat cu 9, 26. :p.succes
Noua profii in a7a ne ziceau ca daca vom trece clasa, automat in a8a ne va fi usor, si nu vom avea probleme
Este multa materie noua, pe care insa o vei repeta in a8a(cu ceva adaugari). Ideea e sa inveti si nu ti se va parea grea