| alexandra_1780 a întrebat:

Aaaaaa...am uitat sa va intreb ce parere aveti. ii frumos catelusul meu(cel din poza)?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Da ai un catelus fotogenic si dragut, sa-ti traiasca si sa creasca mare, iar tu sa ai mare grija de el, pentru ca iti va deveni un prieten devotat. Cred ca tii la el, pentru ca l-ai ales ca avatar al tau si desigur ca apreciezi ca iti este aproape. Eu cred ca el ne va pazi si pe noi utilizatorii TPU de cei rai. Ce zici, am dreptate?
Eu iti doresc sa te bucuri de el si sa-l tratezi cu atentie, pentru ca animalele simt, mai bine decat noi oamenii, atunci cand sunt neglijate.

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Adorabil :X

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Simona, catelusul tau este adorabil love struck Imi plac tare mult animalele happyAre niste ochisori tare frumosi.happySa ai grija de el si sa fie sanatos big grin

| elena a răspuns:

''simona" iti doresc sa il cresti sanatos si frumos pana la adanci batranetile sale, sa nu il parasesti niciodata, trateaza-l ca pe egalul tau, ca pe un om si pentru faptul ca este catelus sa stii ca te va iubi din tot sufletelul lui. Este o mare responsanilitate, gaseste-ti de pe acum un medic veterinar, dar pana la medicul veterinar sa stii ca vei gasi un mare ajutor la pesoanele care deservesc o farmacie veterinara, au pregatire de specialitate, medicina veterinara, oricand sunt gata sa-ti dea un sfat util. Sa-ti traiasa Bily si tu pe langa el.

| Mwhahahaa a răspuns:

Da... Ce fata inocenta are:X

E chiar foarte dragut!

Nu e problema de bani... Daca il iubesti...
Normal...
Si numai daca iti permiti
...
Hainute, vaccinuri, pasaport, mancare si nu stiu ce...
Da` frate...big grin
500 Euro?
Bine...
Dar cati ani are?
Normal...pe parcurs se strange...
Vaccinuri si mancarea chiar nu se pune problema
Asa procedez si eu cu cainele meu...pe numebig grinOLF:X

E foarte mare...Lup! love struck

Il ador:X

| Chocolate a răspuns:

Simpatic puiutzu... uitate ce botic mumumusel ale micutzu...creste'l mare si sanatos si iubestel si castigai increderea...va fi ingerul tau pazitor si alinarea ta cand vei fi trista...ai grija de ingeras si sati traieasca mult:X:X

| Frogie a răspuns:

Adoooor animalele... ce scump este...ai grija de el.happy e si el un mic sufletzel. happy

| Puiutz a răspuns:

Logic. tare dulcelove struck.

| Ben. a răspuns:

Zici ca-i un pui de foca!

| dyav0litza a răspuns:

Iui ce skumpik ii si eu vreau love strucklove strucklove struck:*:*:*:*

| cioco1tweety a răspuns:

Da. e scump foc:X:X.mai ales daca zici ca e si cuminte.am si eu unul. e pichinez.si de asemenea e foarte cuminte. putem zice ca suntem doua norocoase ca ii avemhappy

| RamonaMn a răspuns:

Foarte dragut si scump love strucklove struck.Cum il cheama?batting eyelashes

| Cristiano_4083 a răspuns:

Mi se pare foarte skumpic in poza dar nu stiu cum e in realitate...winking

| alexandra_1780 explică:

Il cheama bily.acum a mai crescut un pic, este un catel italian si e foarte cuminte.

Pt elena...am foarte mare grija de el, are veterinarul lui si nu stiu daca o sa ma crezi dar am cheltuit aproape 500euro cu el(vaccinuri, pasaport, cusca, hainute, sampoane si mancare speciala)si l-am luat si in romania. unde am un ciobanesc german. V multumesc pentru sfaturi si pareri.

Pt cristiano... a mai crescut putin fata de cum e in poza, dar tot la fel de dulce este.

Pt andoutza...pai daca te gandesti ca i-au facut 5 vaccinuri si fiecare costa 30 euro, microcipul 45 euro, pasaportul 30 si restul., are 6 luni acum.imi plac si mie cainii de lup dar sunt prea mari.eu pe al meu il tin in casa.si am preferat sa-mi iau un caine de talie mai mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, este un dulcic.
Să-ți trăiască și să fie un bun păzitor.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, foarte scumpic!

| georgi_6258 a răspuns:

Da este frumos

| Denisukk a răspuns:

Mie imi place dar tie iti place de cel din poza mea? a fost a verisoarei mele dar au furat-o unii

Întrebări similare