E cam dificila zodia...gemeni! Care din ei vorbeste? Sunt capabili, oameni muncitori, buni profesionisti, dar nu au 2 vorbe la un loc, sunt dificili in situatii de luare a deciziilor rapid, se enerveaza f usor, vor sa para mult mai interesanti decat sunt; buni la suflet.
Unii timizi, altii nu. Unii nesuferiti, iar altii agreasbil.
Nu se inteleg, deloc cu fecioarele. (de altfel nici berbecii cu ele )
Foarte sincer :gemenii sunt fatarnici si barfesc foarte mult, cam rautaciosi, dar cateodata o companie buna.
Mai din experienta...la general vorbind - barbatii sunt curvari, iar femeile cu doua fete...totusi pentru ei este o zodie buna...
Este singura zodie care a putut sa-mi faca fata...(ma refer la multe chestii)
Si bineinteles singurul baiat din gemeni...
Sunt berbec si 3 pers din fam mea sunt gemeni...:)) iti dai seama...:))...sunt de treaba.cam barfitori...comunicativi,de obicei nu te poti baza pe ei...am obs asta...:))
http://www.horoscop.ro/zodiacul-european/descrierea-zodiei-Gemeni.html
Ce intrebare! Daca vrei sa stii uitete la zodiac cauta pe google despre zodia gemeni...
Cunosc cel putin 5 persoane la care am observat acelasi lucru:ADORA minciuna cand e spusa de ei, daca o fac alti nu.Sunt persoane false, barfitoare si nu poti avea incredere in ei.Cunosc doar adevarul lor, si culmea reusesc sa pacaleasca pe multi cu ipocrizia lor.Asta pana le descoperi adevarata fata, ca dupa nu-i mai vezi, zboara, nu stau sa-si recunoasca greselile.
Eu am o parere buna despre gemeni. Cea mai buna prietena a mea este gemeni, suntem prietene de 23 de ani si inca ne intelegem foarte bine. Intra pe zodiacool.ro si vezi ce te intereseaza mai exact :))
https://www. zodiacool.ro/zodii/zodiac-european/gemeni
Eu zic ca sunt persoane ok..foarte sociabili..asta e clar.Dar depinde de fiecare persoana in parte pentru ca toate chestiilea astea sunt generalizate! cauta si gasesti pe zodiacool.ro descrieri in functie de data nasterii. eu acolo ma uit de obicei
Sunt cu doua fete...si prin asta spun tot.(cel putin gemenii pe care ii cunosc eu)
Mam amuzat copios pe seama parerilor voastre despre zodia gemeni.
Voi chiar credeti in ceea ce spuneti?! Indiferent de ce zodi detineti sinteti la fel cu bune si rele si caracterul si bunul simt al omului nu tine de zodie. m-am nascut din pacate sub aceasta zodie. Dar nu neaparat detinatoarea acestor caracteristici...Sa auzim numai de bine.
Pff eu ma incadrez in aceasta zodie![]()
Si spre uimirea mea prea multe critici .ca suntem asa ca suntem pe dincolo...
nimic adevarat si chiar daca... toate zodiile st asa si daca ar fi sa fim criticati dupa zodii ar fi culmea
ar trebui sa ne ocoliti cei care si-au spus aici parerile bune...(ca aveam nu stiu cate fete... ba bla)deci suntem pericol public
)