| YahOOzOOp a întrebat:

Ajutooor! Mi-e frica de primul sarutlaughinglaughingIn fine stiu ca e o tampenie dar imi e frica sa nu ma fac de ras! Imi e frica sa ma cuplez cu orice baiat pentru ca imi e frica sa nu se prinda ca nu stiu sa sarut si sa spuna la toata lumea si sa am fac de ras! Ce pot sa fac? Actualul meu prieten tot incearca dar mereu imi gasesc o scuza pentru ca imi este frica sa nu se prinda si sa ma faca de ras in toata scoala! FETELOR AJUTOR! SI...baieti:Voi ce ati crede daca ati da peste o fata asa prostuta ca mine?tongue

Funda si vot la tota lumea va rooog mai repede si act mai multe raspunsuri

Răspuns Câştigător
| YourFriend a răspuns:

Pai in primul rand, nu trebuie sa stii sau sa nu stii sa saruti. Cand o faci iti vine din inima, nu e gresit sau corect cum e la vreun test. Si ai foarte mare grija pentru ca baiatul acela poate crede ca-l evitiwinking. Deci, eu zic cel mai bine sa-l saruti pe baiat. Si iti zic eu ca o sa-i placa daca e din partea ta big grin. Sper ca te-am ajutat, bafta la primul sarut happy

5 răspunsuri:
| YourMother a răspuns:

Nu-ti fa griji, stai intr-un fel cu ochii inchisi, sprijinita de el. Avand ochii inchisi, el va incerca sa te sarute, dar tu nu te gandi la asta! Cand va atingeti buzele. totul vine de la sine! Succes!

| Alexutza0802 a răspuns:

Fluturashi in stomac pff
totul vine de la sinehappy nu te ingrijora totul va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!happy nu trebuie sa iti faci problemehappy Fiecare si cam fiecare baiat trece prin chestia asta prima data,pana si eu credeam ca va fi chiar ingrozitor la inceput,dar a fost bine.
Adica,daca e un baiat cuminte si cu bun simt,ai putea sa ii spui asta si ar putea sa te ia mai usor,sau nathinking Nu trebuie sa iti faci griji,odata inaintat nu mai ai cum sa dai inapoi,lasa-te purtata de val, totul vine de la sine, ai sa vezi! Bafta!happy

| acid10 a răspuns:

Lol straight face lasa-l sa iti bage limba in gura si baga si tu mare scofala

| Dana_9864 a răspuns:

Uite e normal sa ai emotii, mai ales ca este vorba despre primul sarut.Nu pot spune ca nu e mare lucru pentru ca as mintii, dar nu e nimic greu...ai sa vezi ca e mai usor decat pare si nu merita sa te stresezi pentru ce va spune el. Nu te va face de ras, iar daca o va face inseamna ca nu tine la tine. SINCER nu are ce sa mearga prost! cu totii am trecut prin asta si nimeni nu a murit! Sper ca te-am mai linistitkiss Succes si sper sa fie o amintire frumoasakissbig hug