| Sandra120321 a întrebat:

Ajutor! Aș vrea să mă mut la un alt profil, în alt județ, am fost repartizată unde nu prea voiam..Ideea este că am fost la secretariat și am întrebat dacă mă pot transfera în clasa a 9a, semestrul II, iar răspunsul a fost afirmativ. Am medie. Problema este că nu știu dacă se dau sau nu diferențe... vreau să merg pe filologie (simplu) de la turism și alimentație bilingv engleză. Dacă se dau, vreau să știu câte sunt. Și dacă sunt grele.

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Dai exact la materiile pe care nu le-ai facut in primul semestru la turism, o sa fie la lb. straina, pentru ca ei probail au alt nivel.
darcata materie sa face in primul semestru? e mai mult reluare din 5.8. deci nu o sa te omoare nimeni, se cere doar nivel de manual. asa ca faci rost de manualele lor, vezi cu cit difera de a tale si pui intrebarea cu diferentele la secretariatul scolii LA CARE e mutzi.
p.s. e posibil nici sa nu dai dif. singura chestie e ca vi de pe tehnologic pe uman.

1 răspuns:
| Sandra120321 explică (pentru Ara997):

Da, din câte am auzit s-ar putea să nu dau diferențe. Singura materie pe care nu o fac este latina. În rest am o oră istorie, 5 de engleză, 3 română, și latină nu fac. Deci foarte posibil să dau la latină. De limbi străine nu cred, fiindcă oricum, chiar dacă mergeam pe turism și alimentație simplu tot făceam, 2 ore engleză și 2 franceză.