| LoveSkittles a întrebat:

Aloha, TPU! A 2 probleme:

1.Eu iau ore de engleza, si azi, cand am fost, spre sfarsitul orei, a venit un alt elev de-al profei.E la aceeasi scoala cu mine.E dragut, dar nu e nu stiu ce frumusete intruchipata.Si de atunci m-am tot gandit la el.Mi-e frica sa nu ma indragostesc, ca nu vreau asta, ca apoi iar o sa sufar.Deci, vreau sa va intreb: cum sa fa sa nu a indragostesc?[precizez ca are 18 ani, eu 13]

2.A un coleg de clasa, care e dragut, nu zic ca nu, in tipul orelor se tot uita la mine, si se comporta cu mine, mai frumos decat altii.In tipul orelor,il surprind ca se uita la mine, si zilele trecute, un baiat a venit la mine in clasa, sa ii zica ca vrea sa stea cu mine, iar in spatele lui era baiatul de care ziceam ca se tot holba la mine, si vedeam cumva ca ceva nu ii convenea[nu am acceptat sa fiu cu baiatul acela]. Deci, intrebarea mea este:sunt sanse ca baiatalu ce se uita la mine sa ma placa?

Dau funda si vot.[Scuze ca am dat atatea detalii, dar a gandeaca poate ajuta]Multuesc mult!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| xKaяikatuяix a răspuns:

1. Eu zic ca sa te gandesti la alt baiat ca sa-l uiti de el, si nici nu e de varsta ta happy. Stiu ca si eu am 13 si eu nici nu ma gandesc la baieti mai mari de 16 big grin
2. Eu zic ca daca toata ziua se holbeaza la tine inseamna ca te place. Fara nici o indoiala laughing. Deci, sa nu vb prea mult cu el, sa nu-i arati afectiune prea multa, poartate cu el ca si ceilalti colegi, poate chiar si mai urat ca sa nu creada ca iti place de el ca apoi o fi multa durere pentru acel baiat happy. Dar daca iti place de el, nu lasa parerile sa te impiedice sa fi q` el [ ma indoiesc ca asta crezi, dar am zis sa-ti explic cat mai amanuntit happy ]
Succes thumbs up

2 răspunsuri:
| WeAreYoung a răspuns:

Raspun la 1. Pai gandeste-te mai mult la defectele lui, cum ar fi ca are nasu mare sau sta cocosat si blah blah blah chestii car enu iti plac la el.

2.Da sunt. Dar poate e prea timid sa iti spuna big grin

| JesusIsLoveJesusIsLife a răspuns:

1. Nu e de nasul tau(nu vreau sa te dezamagesc, dar esti prea mica, gaseste pe cineva te varsta ta)
2.Eu sunt baiat iar din ce-am citit este un inceput, daca ii zici ca iti place de el se va indragosti