| AlliCe a întrebat:

Am 1, 70 m si vreau sa ma inalt macar pana la 2 m. Cum pot face asta?

7 răspunsuri:
| Ellena a răspuns:

Macar pana la 2 metri:O. sportul te face sa cresti in inaltime de ex.: inot, baschet, handball.practica un sport din astea si o sa vezi ca o sa cresti

| DeMentaa a răspuns:

Pai poti sa faci:baschet inot tenis .....cati ani ai?

| monyk a răspuns:

Buna, practica cat mai multe sporturi si o alimentatie sanatoasa, o alimentatie echilibrata, cu multe proteine, deasemena pentru intarirea oaselor si dezvoltarea lor...sincer,nu cred ca poti ajunge la 2 m, acum depinde si de varsta ta si de genetica, pe cine mostenesti, 2 m nu e cam mult? Oricum slabe sanse sa ajungi la o astfel de inaltime!

| ZuZy_2357 a răspuns:

... BUNA... ai 1. 70 si nu-ti ajunge? mmhm eu am 1. 66. si pentru mine cred ca e bun dar ma rog... am avut pana acum 3 saptamana sau o luna ...nu stiu exact 1. 62 si m-am ridicat cu 4 cm jucand bascht si handball intr-o nebunie! pentru ca doream din rasputeri sa mai cresc... presupun ca spuneti ca exagerez... dar asa este intr-o luna aproximativ am crescut 4 cm! dar nu exagerez deloc... asa mi s-a intamplat! bafta si tie! a si apropo cati ani ai?

| CaTa_6712 a răspuns:

Practica un sport gen innot, baschet, daca nu vrei sa faci sport incearca sa te tii zilnic de o bara ceva incat picioarele sa nu atinga jos(asta o perioada destul de indelungata). Cu mine a mers.Bafta

| AlliCe explică:

Am 14 ani.

| AlliCe explică:

15 an.cuz.-am implinit recent.