Nu poti face cure de slabire la 12 ani. Fa mult sport si asa vei slabi si vei avea un corp frumos.
Lol, dar nu mai trebuie sa slabesti.Esti chiar slaba. Vrei sa te ia vantu` cand mergi pe strada?
Da esti foarte grasa mai da jos vreo 6-7 kg si o ajungi cat un betisor! Sunteti obsedate fetelor!
Nu te supara pe mine dar de multe ori fetele sunt obsedate de felul cum arata si din cauza asta cred ca sunt prea grase, prea urate si alte chestii stupide de care nimeni nu este interesat.
Nu conteaza cum arati, in fine poate doar putin, conteaza cum gandesti si sa fii cat mai spontana.
Nu esti neaparat grasa dar depinde foarte mult si de inaltimea pe care o ai si greutatea variaza si in functie de greutatea oaselor.Nu are rost sa te pui pe diete si modalitati de a slabi la varsta ta.
Intrebarea ta nu cred ca este completa pentru a primi un raspuns la obiect si relevant si am sa-ti spun si de ce... nu ai specificat si inaltimea pe care o ai la cei 12 ani ai tai... conform tabelelor medicale trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat ai inaltimea... adica daca ai sa presupunem 150 cm trebuie sa ai 40 kg...deci :ce inaltime ai tu? Daca nu dai toate detaliile pentru un raspuns corect s-ar putea sa primesti raspunsuri subiective si nu cred ca iti doresti asa ceva... eu cred ca-ti doresti un raspuns obiectiv... deci reformuleaza intrebarea cu toate detaliile adica adauga si ce inaltime ai pe langa varsta si kilogramele pe care le ai. O zi minunata iti doresc.
Pai la varsta ta e bine dar depinde si de inaltimea ta. Oricum n-ar mai trebui sa slabesti
Elena1234456 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andre9 întreabă: