| mjalex98 a întrebat:

AM 12 ani si m-am plictisit de jocuri cum ar fi flori fete sau baieti, adevar provocare. Intr-o zi am fost la ziua unei colege si am jucat un joc numit fantanita in care trebuie sa iti acoperi ochii si iti alegi o fata(nu sti pentru ca nu vezi) si trebuie sa o saruti pe obraz sau pe gura pe frunte.depinde.Aici vine intrebarea mea:Mai stie cineva vreun joc dintreasta?

Răspuns Câştigător
| Aiurita a răspuns:

E un joc pe care il joc si eu cu prietenii si colegii in excursie. Nu stiu exact cum se numeste thinking Va asezati toti in cerc si unul invarte sticla[nu e adevar sau provocare]. Cei la care se opreste sticla se ridica in picioare si se pun spate in spate. Daca aman2 intorc capul in aceeasi parte atunci se saruta[1. obraz, 2.gat, 3.frunte, 4. buze] si daca isi intorc capul in parti diferite nu se saruta. Ma rog... ai inteles tu ceva de pe aici oh go on

6 răspunsuri:
| chrystyna a răspuns:

Ma pregateam sa-ti raspund si sa te felicit ca nu faci parte din categoria fetitelorcare la 12 ani sunt pasionate mai mult de "jocuri" sexuale, dar vad ca tu vrei un joc in care sa fii sarutata? Mai bine iti vezi de scoala si te joci pe calc, iesi la plimbare cu prietenele, citesti o carte, etc.Nu vreau sa fiu rautacioasa dar daca incepi cu jocuri din astea, luna viitoare vii si ne intrebi cum e cand faci sex, etc.Asa ca traieste-ti copilaria.Adevarul e ca jocurile astea nu dauneaza, un pupic, etc, dar nu te cunosc si nu stiu cum sau mai bine zis cat de repede ai evolua in jocuri din astea.Ca de la astfel de pupici, maine sarut, poimaine treci la sex. Sper ca nu te-am suparat si sa fi inteles ce am vrut sa spun.

| madalinaaa89 a răspuns:

Asa cum a spus si chrystyna, e cam devreme pentru astfel de jocuri.Eu astea le-am inceput la liceu, doar ca sunt ceva mai perverse.big grin

Sunt foarte multe jocuri frumoase pentru varsta ta:fazan, tomapan, si poate vei fi surprinsa cat de amuzant poate fi clasicul''telefonul fara fir''. Succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu cum e :mai intai cineva trece in fata. apoi altcineva il intreava prima intrebare:ai cazut in fantana, cine tea salvat? si tu alegi cu ochii inchisi pe cineva. apoi zice unde tea sarutat? si cel din fata arata niste locuri si tu trebuie sa alegi unul din ele dar fara sa te uiti. apoi ila din fata te intreaba de cate ori si iti arata un nr. de degete si tu trebuie sa alegi. iar la sfarsit trebuie sa saruti pe cel pe care l-ai ales acolo unde ai ales si de cate ori ai ales. P. S. jocul se numeste fantanita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiti ceva vou la ani astia va trebuie baieti in multumiti lui dumnezeu pentru cca vo iertat pacatele si pocaitiva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Metin 2.Instaleazal sa vezi cum e, dar pe urma o sa stai de dimineata pana seara la jocu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sex