Incearca sa fii mai modest si sa te comporti mai frumos. Si numai folosi cuvinte de tip gamer, ele nu exista in DEX si te faci ed ras cu ele, toata lumea va crede despre tine ca esti foarte inapoiat si nu ai mers la scoala, ca habar nu ai limba romana. ia exemplu de la cei care nu il folosesc (nu fiindca nu il cunosc, ci fiindca stiu ca nu exista in limba romana si vorbesc ingrijit) si incearca sa te imprietenesti cu acestia si sa inveti de la ei cum sa te comporti si cum sa vorbesti. Oamenii de la oras nu sunt superiori celor de la tara, iar faptul ca ai tai au bani nu este o lauda pentru tine (lauda este sa ai bani munciti de tine, nu de parinti). Problema ta este ca nu esti la nivelul celor de la tara, care sunt mai sinceri. Cei de la oras, cu care pari a te intelege, te tolereaza doar, fiindca sunt mai invatati de mici sa isi ascunda adevaratele pareri. Cand vei fi amic cu toti copiii de la tine de la tara si vei invata sa vorbesti si sa te porti ca ei, nu vei mai fi singur.
Vorbeste cu parintii, poate va mutati. Sau macar in vacante sa poti merge la verisorii tai pe cateva zile si tot e inainte. Plus ai internetul ca sa-ti mentii cumpatarea psihica )
Cauta pe Facebook in sat, mai mult ca sigur ca mai sunt care simt acelasi lucru.
Stiu ce zici dar ei se cred gamei deoarece joaca fotbal pe telefon. Si da, mereu cand am ocazia plec si fac cumva sa stau plecat cat mai mult. Si pe Facebook am acolo o fata de care imi place ff mult. Nu stiu daca ea stie dar a zis ca sunt dragut. Vorbesc cu ea de ceva timp, dar nu asta e idea. Am vorbit si cu iei si au zis ca o sa ma obisnuies ( de la 5 ani imi zic asta ) iar ei vor sa stea la tara deoarece tatalui meu ii place sa manance fructe/legume din gradina iar mamei mele la fel.
Eu de fata cu ei nu folosesc anumite cuvinte deoarece stiu cum sunt. Chestia e ca ei aduc vorba de asta nu eu decat daca ma vad. Si am zis suma aia dd bani deoarece unii te critica pentru locul unde locuiesti si banii parintilor tai si altfel nu credeam ca o sa mai raspunda cineva. Si aia nu ca ma tolereaza, dar avem placeri si displaceri comune si am ce vb cu ei, am ce face cu ei. Eu le-am zis pe fata totul si eu au zis la fel si nu sunt ca asa zisii prieteni ai mei care ma baga in seama daca le dau tema, ii ajut sa copieze si nu fac chestii pe care le fac ei!
Nu trebuie sa te intereseze fotbalul, ca sa joci fotbal, de exemplu. Maturizeaza-te.
Serios? Tu chiar crezi ca eu nu joc fotbal ca sa stau cu ei. Doar la scoala, si putin prin timpul liber. In rest ma alunga deoarece sunt echilibrati sau ca ii incurc. De obicei stau in poarta si apar bine-->foarte bine ( ei zic asta nu eu ). A, si daca ratez odata mingea ma injura, ma fac in toate felurile, si cateodata actioneaza la violenta. Si tot ei zic e decat un joc si fara oftica. Adica acum, ce ***, tot eu am ceva cu ei?
Si ai vrea sa citesc in stele ca ei te injura sau reactioneaza cu violenta dupa, sau in timpul meciului? Eu ti-am raspuns strict la ce ai postat in intrebare, nu la ce ai tu in cap.