| Amaya0Yumi a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa imi dau un piercing in limba. Este obligatoriu sa am semnatura parintr\tutore?Si daca mai aveti si ale informatii utile va multumesc!
Funda:*

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Daca ai sub 16 ani (ceea ce este valabil in cazul tau), atunci da, este obligatoriu, sau cel putin din punct de vedere legal asa ar trebui sa fie. Ai nevoie de un formular completat de unul dintre parinti (plus semnatura, bineinteles) sau ceva asemanator, in cazul in care acesta nu te insoteste. Te sfatuiesc sa iti alegi cu grija salonul unde ti-l faci, sa te asiguri ca respecta normele de igiena si sa ai grija de piercing dupa aceea. Iar daca nu esti foarte sigura ca ti-l doresti, mai bine nu ti-l face, fiindca nu ar avea rost happy.

4 răspunsuri:
| Ligia12345 a răspuns:

Eu zica ca esti mult prea mica si e o prostie. am o colega care a facut asta si regreta in primul rand ti se umbla limba... o saptamana. daca ai prieten nu o sa te poti pupa k el pana ti se dusumfla...
arata oribil cand ti-l dai jos sau til arati pentru ca gaura o sa fie mult mai mare si o sa se vada urat limba gaurita. mie imi proviaca scarba. depinde si unde iti da gaura cunosc pe cineva care si-a dat si numai simte papilele gustative... nu-si da seama daca ceva e sarat sau acru sau dulce. cand te vei maturiza vei regreta si o sa vezi k e ft dureros.

| drhotzu a răspuns:

Nu este necesar, mergi totusi la un salon cu toate in regula, si ai grija sa fie totul steril si sigilat...
Sfat: nu iti face!

| elena2012 a răspuns:

Nu e obligatoriu din cate stiu eu! Nu prea e o alegere buna! poti sa iti faci in nas sau alt undeva dar nu in limba, poate sa ti se infecteze!

| bogdanx7 a răspuns:

Daca vrei sa fie legal, iti trebuie semnatura parintilor. Daca stii pe cineva care da piercinguri, probabil ca poate sa ti-l puna si fara semnaturatongue
Sa ai grija sa te duci intr-un loc curat, pentru ca se fac niste infectii foarte nasoale daca nu e sterilizat totulhappy

Întrebări similare