| adrryana a întrebat:

Am 17 ani si niciodata nu am avut un iubit si nici nu m-am sarutat vreodata.
Imi e atat de rusine si de frica, multe fete si-au inceput si viata sexuala de la varsta mea.
Nu intelegeti gresit, nu sunt vreo incuiata sau vreo sfanta.
Am placut un baiat la sfarsitul generalei (aveam 15 ani) si el m-a placut, destul de mult, dar l-am pierdut pentru ca nu aveam voie sa am un iubit, eu trebuia sa ma concentrez pe examentul de capacitate asa cum au spus parintii. Am facut-o, am intrat la un liceu foarte bun din capitala, am luat media de admitere peste 9, 50.
Acum nu imi place nicun baiat si nici nu sunt placuta la randul meu, inca ma gandesc la tipul din generala, dar nu mai vrea sa auda de mine, crede ca mi-am batat joc de el.
Uneori ma intreb ce s-ar fi intamplat daca as fi acceptat propunerea de a avea o relatie cu el.
Neavand experienta in relatii, am ajuns sa ma tem de apropierea unui baiat. Nu vreau ca acesta sa rada de mine sau sa isi bata joc si asa ajung sa-l indepartez.
Ce ar trebui sa fac? Cum sa scap de teama asta?

6 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Nu este nimic anormal ca nu ai avut vreun prieten pana la varsta asta si nu ai avut inca primul sarut, stai linistita, toate lucrurile la timpul lor. Am si eu o prietena care nu a avut iubit si nici nu s-a sarutat cu nimeni pana la varsta e 18 ani,dar pana la urma si-a dat seama ca a meritat asteptarea, acum este foarte fericita. Eu spun ca ar fi foarte ok sa vorbesti cu baiatul din generala, de atunci sigur si-a schimbat parerea despre ce s-a intamplat, si poate lucrurile vor evolua foarte frumos. Nu trebuie sa te temi de apropierea cu baietii, incearca mai mult sa stai pe langa baietii din grupul tau de prieteni. Trebuie sa ai incredere in tine si sa intri pe baiatul din generala. Succes♥

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice inceput este greu, mai ales dupa o anumita varsta cand ratiunea incepe sa domine instinctivitatea.Lasa trecutul si priveste viitorul.Incearca sa socializezi cat mai mult, sa faci parte dintr-un grup de prieteni/e si poti fi sigura ca va apare si sufletul pereche care isi cauta jumatatea buna rea asa cum este ea.Asta apreciere o va face acea persoana nu este treaba ta.Succes.

| Alcyon a răspuns:

Toate la timpul lor.

| rocket1204 a răspuns:

Buna Adriana! Totul depinde de tine, mai exact de cum gandesti. Ofera-ti mai multa incredere in tine. Eu vreau sa iti deschid ochii sa vezi ca toate lucrurile in viata se intampla cu un scop. Nu te mai gandi la acel baiat deoarece o relatie se bazeaza pe reciprocitate pe langa iubire si respect. Nu ai de ce sa te temi pentru ca nu exista un motiv sau o problema reala care sa-ti cauzeze teama. Gandeste-te la tine cu mai multa incredere. Vei avea timp in viata de relatii, insa uneori vremurile cer sacrificii si trebuie sa te feliciti pentru ca te-ai canalizat pe ce trebuie. Nu lasa trecutul sa te afecteze si sa ai regrete. Viata e frumoasa si abia a inceput! Iesi in lume, incepi un sport, cauta-ti un hobby si vei cunoaste oameni noi

| Masochistul12 a răspuns:

Fii increzatoare,o sa apara cineva pana la urma, cineva care sa te merite cu adevarat, nu iti face legaturi cu ce se va intampla, daca persoana respectiva te iubeste o sa fie gata sa "cresteti " impreuna. Daca nu merge, treci peste si mergi mai departe.Asa e viata. Bafta!

| Paun_Alex-Manole_1997 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa gasesti un baiat bun.Eu cred ca trebuie sa treci peste aceele temeri si sa incerci sa iti faci o relatie.