| Blue16 a întrebat:

Am 17 ani si sunt cu un tip de 14 ani, de 3 luni. Dar... intotdeauna am simtit ceva in neregula cu varsta, nu chiar intotdeauna dar uneori da. Il iubesc, simt asta. Dar ma mai deranjeaza uneori si asta. Este destul de matur dupa parerea mea. Dar nu stiu ce sa fac. Nu am nimic impotriva cu relatiile de genul, mi s-a mai intamplat, dar nu a fost asa mare diferenta, de 3 ani. Am nevoie de un sfat, de un raspuns. Si va rog frumos nu postati prostii sau glume de prost gust. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Tu singura ai afirmat ca il iubesti.De ce sa lasi prejudecatiile sa iti strice relatia? Aceste diferente vor fi nesemnificative in cativa ani.Toti spunem ca nu ne pasa de ce zice lumea. Tu ai ocazia de a demonstra asta

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Pai diferenta e destul de mare! daca baiatul e mai mare decat fata e bine, dar daca fata e mai mare decat baiatul nu mai e asa bine!
baietii se maturizeaza foarte greu, si poate u nu ti-ai dat seama, dar el este inca un copil!
succes!love struck

| Helvete a răspuns:

Nu mai da importanta chestiei asteia, chiar nu conteaza varsta, mai ales ca nu este asa o mare diferenta. Poate pare un pic ciudat, dar nu este, dupa parerea mea. Continua relatia, daca tu te simti bine cu el si daca nu iti pasa de varsta. Nici nu trebuie, atata timp cat il iubestiwinking.

| Mihai7best a răspuns:

In iubire nu exista varsta, exista doar flacara aceea pe interior pe care o simti si care te ameteste incat nu iti mai pasa de nimeni big grin lasa varsta la o parte si nu iti mai fa atatea griji si complexe

| Andra_5738 a răspuns:

Daca dragostea e mare nu conteaza poate sa fie o diferenta mult mai mare. Din punctul meu de vedere este cineva care te influenteaza (prietene, colega ect) ca e ceva rau in asta, sa stii ca o fac din rautate, sa nu faci ceva ce dupa vei regreta! Ascultat inima nu pe ceilalti! fundita?! big grin

| Blue16 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Aveti dreptate. Intr'adevar in unele situatii se comporta ca un copilo, dar avand in vedere ca nici eu nu sunt foarte matura...laughing