Tu singura ai afirmat ca il iubesti.De ce sa lasi prejudecatiile sa iti strice relatia? Aceste diferente vor fi nesemnificative in cativa ani.Toti spunem ca nu ne pasa de ce zice lumea. Tu ai ocazia de a demonstra asta
Pai diferenta e destul de mare! daca baiatul e mai mare decat fata e bine, dar daca fata e mai mare decat baiatul nu mai e asa bine!
baietii se maturizeaza foarte greu, si poate u nu ti-ai dat seama, dar el este inca un copil!
succes!
Nu mai da importanta chestiei asteia, chiar nu conteaza varsta, mai ales ca nu este asa o mare diferenta. Poate pare un pic ciudat, dar nu este, dupa parerea mea. Continua relatia, daca tu te simti bine cu el si daca nu iti pasa de varsta. Nici nu trebuie, atata timp cat il iubesti.
In iubire nu exista varsta, exista doar flacara aceea pe interior pe care o simti si care te ameteste incat nu iti mai pasa de nimeni lasa varsta la o parte si nu iti mai fa atatea griji si complexe
Daca dragostea e mare nu conteaza poate sa fie o diferenta mult mai mare. Din punctul meu de vedere este cineva care te influenteaza (prietene, colega ect) ca e ceva rau in asta, sa stii ca o fac din rautate, sa nu faci ceva ce dupa vei regreta! Ascultat inima nu pe ceilalti! fundita?!
Multumesc mult pentru raspunsuri. Aveti dreptate. Intr'adevar in unele situatii se comporta ca un copilo, dar avand in vedere ca nici eu nu sunt foarte matura...