anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 22 de ani, din pacate foarte greu M-am maturizat, am si fost lasat mult, am fost ținut în puff. Cand eram mai mic eram foarte timid, negativist, si mai singuratic. De pe la 20 de ani am început să imi revin puțin, am dat sincer peste foarte multe eșecuri în viața, atât sentimental cât și viata de zi cu zi. Simt ca nu prea sunt iubit la fel de mult cât ofer. Si nu sunt nici un băiat prost, însă este la mine ceva ce nu imi pot explica. La fete de exemplu rateu după rateu, fizic era ok, Cand ma cunoștea peste o săptămână maxim pa relația. Sincer ma simt mizerabil, ma simt de parca nu mai am deloc nici o tragere de nimic. De cele mai multe ori nu am chef sincer sa mai traiesc, am impresia ca eu nu sunt facut sa fiu fericit. Sunt si mai timid, si mai sufletist si foarte greu ma pot schimba. La 22 de ani am ajuns sa plâng după o fata de 17 ani care mi-a dat jet. M-ar ajuta părerile voastre, toate cele bune.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa stii ca in viata conteaza sa stii ca cineva are incredere in tine ca poti reusi in viata,conteaza foarte mult, ai nevoie de un sens /scop de descoperire personala, acceptare etc
gandeste rational nu in mod negativ/pozitiv, daca nu incerci ai pierdut inca de la bun inceput, e importat ca ceea ce ne dorim sa ne fie si de ajutor in viata, te vor schimba dezamagirile man

| Caro34 a răspuns:

De ce te plângi ca te-ai maturizat greu? Eu am 38 ani si lupt sa vad totul ca un copil. Cu ce te ajută să fii matur? Negrii nori ai grijilor iti acopera minunatul orizont al copilăriei... E cool in puf, de acolo poti savura mai bine spectacolul vieții, iar la momentul ideal vei intra in scena, nu te speria, si vei sti perfect rolul. Esti putin confuz, debusolat si te incearca o frumoasa depresie insa nu te da batut! Ia o pauza, o cana de ceai fierbinte cu miere, lămâie și scorțișoară si reaminteste-ti de unde ai plecat si unde ești acum insa numai lucrurile pozitive traite! Esti iubit, apreciat, dorit insa esti un suflet trist, dezamăgit si te-ai închis în tine. Lasa Lumina divina sa te pătrunda si sa-ti ghideze pasii. De ce sa plângi după trenul care nu avea o statie in gara ta? Bucura-te mai bine pentru cel care se pregătește sa vina si fa-i o stație în gara ta cu: optimism, gandire pozitiva, rabdare, vindecare, iertare! Tu nu esti facut pentru fericiri pasagere ci pentru o fericire eterna insa inca nu ai învățat totul din eșecurile avute! Viata are: momente palpitante, momente de delir, momente de Oscar insa are iubire din belsug; trebuie numai sa o simți! Devino un luptator al Luminii, bucuriei, dragostei si sperantei! Numai bine!

| anonim_4396 explică (pentru Caro34):

Frumoase cuvinte. Toate cele bune pentru dumneavoastra. Apreciez mult. Multă sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii vorba aia "what doesn't kill you, makes you stronger"? Cam asa si cu tine. Poate in timp, dupa mai multe esecuri vei incepe sa nu mai pui la suflet atat. Dar serios, dupa una de 17 ani? Doamne fereste.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asta sunt eu, dacă m-ai vedea, cu siguranță nu si zice asta.

| gratargratar a răspuns:

Prietene, primul pas spre esec este auto-compatimirea. Nu-ti mai canta prohodul atat.

In primul rand, nu trebuie sa astepti nimic in schimb de la oameni. Cand iubesti trebuie sa iubesti gratuit. Daca iubesti pe interes (adica vrand sa primesti ceva in schimb, chiar si iubire) inseamna ca nu iubesti cu adevarat.

Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.
Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
Dragostea nu cade niciodată. (I Ep. catre Corinteni).

Cat despre dezamagirile din dragoste, sunt egale cu zero. Eu am respect fata de oamenii care incearca si esueaza. Nu am respect pentru oamenii care nu incearca de frica esecului.
Si eu am fost refuzat de fete - dintr-un motiv sau altul. Merg mai departe si tintesc si mai sus. Infrangerea e renuntarea la vis, nu esecul.

Eu iti recomand sa cauti o fata credincioasa. Chiar daca tu nu esti cu Biserica, cauta o fata cu frica de Dumnezeu. O sa vezi diferenta.

| missfatadelatara a răspuns:

Caută-ți un hobby.

| Victor453 a răspuns:

Fii calm, totul o sa fie bine.Incerca sa-ti gasesti prieteni cu care sa poti imparti problemele, fiecare trece prin asa perioada.Gindeste-te pozitiv la esecuri deoarece ele te invata ceva in viata, si aceea ca esti sentimental da dovada ca ai suflet, asta rar se intelneste, mai ales la baieti. Daca ai probleme in relatii inseamna ca inca nu este fata aceea ce-i creata pentru tine.Nu mai plinge dupa fata ceea de 17 ani, deoarece le vei avea multe, crede-ma.Fii pozitiv si gindeste-te la lucruri bune))

| Lzehxo a răspuns:

Inseamna ca inca nu ti-ai gasit marea iubire. O sa fie acea fata speciala care te va iubi, nu trebuie sa o cauti, o sa vina de la sine. Presupun ca esti foarte puternic din moment ce ai trecut peste atat de multe lucruri. Vreau sa fii mereu puternic si sa nu te schimbi in ceea ce nu esti pentru nimeni.

| ALEBRA a răspuns:

Stiu ce zici.Imi pare rau pentru ca ai trecut prin asta.E greu, Stiu! Eu am 15 ani si nu ma consider tocmai o expertă in asta dar chiar am simtit ceva puternic pentru un băiat.Il iubeam din tot sufletul am vrut sa imi tau venele din cauza lui.Am fost impreuna un an după care mi-a spus ca nu mai simte la fel. după 3 luni despărțiți vara asta a fost o excursie in care am fost si eu si el si m-a chemat sa stai cu el si imi plata totul si mi-a spus că el nu a mai vrut sa vina in excursie dar acum se bucura ca a stat cu mine si eu il astept in continuare'am suferit mult.O perioada eram într.o depresie vrea de dus dar am trecut cu timpul alaturi de prietene peste ea.Tot il iubesc, si tot il astept.Dar nu mai vad viata chiar asa neagra! Tu trebuie sa te gândesti ca nu mai trebuie sa lasi ca oricine sa iti intre in suflet! Si sa lasi totul sa treaca dacă nu a fost diferita de restul fetelor.Eu am stat atata sa sufăr pentru ca era foarte diferit de toti băieți cu care am fost, este amabil, Nu injura (la propriu, este pocait de asta nu prea înjură dar stie sa să trăiască viata nu e veni ala care exagereaza)nu vorbeste cu alte fete, etc.De asta inca astept, pentru ca pentru mine e univ! Incearca sa cunosti o persoana mai bine inainte sa fii cu ea! Si eu sunt timida si mi.e greu să vb fata in fata cu el!