| Mariia1 a întrebat:

Am 22 de ani şi sunt prea timidă şi din acest motiv nu reușesc sa-mi fac un prieten, pur şi simplu nu sunt interesată de cluburi sau discoteci, deoarece prefer liniștea. Am avut un iubit dar ne-am despărțit pentru că mi-a spus că sunt plictisitoare. Eu nu bârfesc pe nimeni de teamă să nu spun ceva greșit, sau să interpretez un lucru urât. Cum să fac să scap de frica asta? Nu am curajul să conversez cu lumea. Şi dacă sunt zodia rac cu cine m-aș înțelege cel mai bine?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Zodiile nu au nici o importanta in potriviri, dar caracterul si personalitatea omului, au!
Unde muncesti nu ai colegi barbati?
La cumparaturi nu te agata nimeni?
Pe unde te plimbi, nu intalnesti barbati?
ori iesi doar cu mama?

| siriusblack98 a răspuns:

1. Nu exista zodii si comportamente influentate de roci si formatiuni gazoase ce plutesc in spatiu pe care le numim stele si planete. Comprende?!

2. Incearca sa vorbesti pe internet cu baieti daca simti ca irl e prea dificil. Cunoaste oameni online, conversatii chat, apeluri video, iar apoi cand prinzi putina incredere in persoana respectiva, puteti sa va intalniti la o terasa ceva la o cafea/un suc.

| Dtudor02 a răspuns:

Bună.

M23 aici. Nu e nicio problemă în faptul că nu ești interesată de cluburi sau discoteci, nu este pentru toată lumea acest stil de viață, cum nu toată lumea participă la o ședință de lectură sau de șah sau de dans, spre exemplu. Fiecare cu interesele lui și cu ce i se potrivește.

Personal, nici mie nu-mi plac astfel de ieșiri, nu mă regăsesc în asta, prefer cu totul alte lucruri.

Cât despre bârfă, nu faci nimic rău, ești un om cu principii și nu ai nevoie să te schimbi. Doar fii tu însăți.

Cât despre curajul de a vorbi cu ceilalți, din punctul meu de vedere, ai nevoie să te întărești psihologic, să te accepti asa cum esti, sa te placi, sa nu încerci sa faci pe placul celorlalți - adică sa nu fii people-pleaser. Nu ai nevoie sa interacționezi cu altii mai mult decât îți dorești tu s-o faci. Iar apoi, practica e cheia succesului. Cu fiecare interactiune prinzi curaj, deci interacționează si nu te mai gândi la ce parere au ceilalți despre tine, gandeste-te la ce parere ai tu despre ei. Nu te mai gândi daca ei te plac, gandeste-te daca tu îi placi pe ei.

Cat despre zodie, nu cred ca acest aspect conteaza.

Daca vrei, m-as bucura daca imi scrii, sunt singur si cred ca ma pot înțelege bine si aprecia o fata timida.

Mult succes!