anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ajuns in stadiul ala de depresie in care nu mai am chef de absolut nimic, simt ca absolut nimic nu mai are sens, nu mai vreau sa aud oamenii cum vorbesc, vreau sa plec in lumea mea. Nu pot sa ma sinucid ca ajung in iad. Nimeni nu intelege ce simt, nici macar un psiholog. ce pot face sa opresc asta? oricum cred ca vorbesc aiurea, pentru ca oricine s-ar speria la ce scriu aici.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu am fost in stadiul ala nu vad nimic rau in asta, iadul sunt ceilanti, asa ca nu vad de unde atata drama

| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu stiu cand mai ai timp de depresie, cand abia a inceput scoala si ai atat de mult de invatat, ca nu ai avea timp nici sa gandesti, daca ai pune mana pe carte.
Cred ca te complaci in prosteala in care te scufunzi!
Sfatul meu este:
- sa nu mai faci obsesie pentru depresie si singuratate
- sa inveti mult si sa citesti tot ce-ti pica in mana, in felul asta ai mintea ocupata toata ziua
- un sport s-ar impune, ca ti-ar scoate adrenaliza din tine si te-ar obosii fizic, incat la sf de exercitiu sa pici franta dar si bucuroasa de munca depusa
- sa-ti faci prietene noi, sa socializezi si sa initiezi iesiri afara ele.
- sa fii activa la scoala si dupa ore, cu colegii.

| Elisa2809 a răspuns (pentru Violleta2022):

Crede-ma, stiu si eu ca am scoala si asta nu inseamna ca nu invat, dar totul este un chin pentru mine, fac totul cu sila. Si in privinta sportului, am fost toata vara la sala, dar tot la fel ma simteam. Hai pa, daca ma iei cu cacaturi din astea

| WaterDrop a răspuns:

Nu exista "Nu pot" ci doar "Nu vreau". Trebuie sa fii mai hotarata in viata.

| Elisa2809 a răspuns (pentru WaterDrop):

Sunt trista de cand ma stiu, deprimata de vreo 4 ani, am incercat sa ma schimb

| WaterDrop a răspuns (pentru Elisa2809):

Neh, nu ai incercat.Adori dramele si ti`o iubesti pe a ta, de aceea nici nu vrei sa iesi din ea.Este mult mai placut sa primesti compasiunea altora.

Cum zici tu, oameni prosti peste tot happy

| WaterDrop a răspuns (pentru Elisa2809):

Total de acord cu tine! Vezi ce bine ne intelegem? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrie tot laughing, eu te ascult si nu ma sperii asa usor, laughing, daca imi poti zice si cauza depresiei ar fi si mai ok

| Elisa2809 a răspuns (pentru anonim_4396):

E asa de mult de scris. lasa. laughing

| anonim_4396 explică (pentru Elisa2809):

Spune,am rabdare destula happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la alt psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ai zice dacă te-ai izola un timp și te-ai ocupa doar de tine și de lumea ta
Asta până îți revine cheful.
Pe urmă te descurci

| Elisa2809 a răspuns:

In fine, nici nu trebuia sa pun intrebarea asta, orice mi-ar zice oricine nu ma ajuta, sunt hopeless, asta e, scuze pentru ca v-am luat din timp

| AlessandraAle5 a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!