anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 17 ani si acum cateva zile un coleg din clasa mea si a facut majoratul si parintii imi tot spun ca de ce nu am fost si eu la majorat, ca eu cand o sa imi fac majoratul nu o sa vina si la mine.Eu le-am zis ca nu vreau majorat fiindca mi se pare o prostie si chiar o pierdere de timp si bani.Eu nu am fost nici la balul bobocilor in clasa a9a si nici la cei de a 9a de anul acesta, nu sunt introvertit chiar imi place sa socializez dar nu imi plac petrecerile si adevarul este ca sunt si cam zgarcit dar asa sunt eu nu imi place sa arunc bani aiurea.Pana acum nu am fost in nicio excursie cu clasa desi s-au facut multe si nici cu colegii nu merg la restaurant sa mancam cand mai chiulim de la ore. Cand am chiulit de la ultima ora in ultima zi de scoala pana in vacanta am fost cu ei la restaurant dar nu mi am luat nimic.Din ce mi-am dat asa seama eu sunt cam cel mai bogat din clasa, dar nu imi place sa ma imbrac cu haine scumpe si sa cheltui bani aiurea(P.S parintii mei au o afacere in agricultura si facem un profit de 30k euro pe an constant, dar nu ma lafai ca altii care au bani putini si se lauda cu haine scumpe si ca sunt ei smecheri ).Asa sunt eu nu imi plac majoratele, excursiile sau orice fel de alte iesiri cu colegii.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Asa sunt eu nu imi plac majoratele, excursiile sau orice fel de alte iesiri"

...mda, ai fi bun la casa omului!

| VoidEternal a răspuns:

Ok, și întrebarea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La scoala ai consilier. Poti sta de vorba cu Consilierul, daca simti nevoia.

| Miruna333 a răspuns:

Care este intrebarea aici?
De ce mai traiesti atunci daca nu vrei sa iti faci absolut nicio amintire? Esti zgarcit cu banii ca sa ce? Sa ai bani in portofel si sa nu-i cheltui? Pai crede-ma ca nu vei da de nicio viata in aceasta viata daca tu vrei sa stai doar in casa si nimic mai mult. O viata ai si o irosesti

| ania a răspuns:

Foarte bine, nu trebuie luate decizii numa pentru ca asa zic altii!

| Bogdan1o a răspuns:

Pai daca ai bani nu vad o problema in a cheltui. Dar poți cheltui cu cap. Și mai e o chestie. Nu consideră că atunci cu banii. Îți faci amintiri, te distrezi. Nu trebuie sa bei sau cine știe ce alte chestii aiurea. Dar trebuie sa te distrezi. Că o viață ai. Și dacă ai posibilitatea financiara. Chiar e Bien să faci. Și cum zice mama ta, o să faci și tu majoratul. Lumea poate no sa vina daca tu nu ai mers