| VasileMoldova a întrebat:

Am cateva intrebari sper sa-mi raspundeti la toate 1. Cui ii place si se uita la Naruto Shipuden 2. Puteti sa-mi dati link sau linkuri la cele mai bune siteuri sau video-uri gratis care te ajuta sa inveti germana 3. Cui ii place de Maxinfinite si Pisica Miau Miau 4. Miine e 1 septembrie am emotii am 13 ani si o sa fiu de miine clasa 8 cum va fi greu ziceti-mi dati-mi niste sfaturi tin sa mentionez ca in clasa nu am prieteni in adevaratul sens al cuvintului si toti baietii sunt un pic perversi si vorbesc urit asa ca nu am prieteni in clasa si uneori ma simt inconfortabil plus ca ma mai cert cu bunelul meu si acum ca nu am niciun prieten in clasa agraveza situatia dar sa nu ma intelegeti gresit il iubesc pe bunelul meu doar ca uneori ne certam si ma enerveaza si irita uneori deci ce ar trebui sa fac si referitor la scoala dar si in mediul de acasa daca ceva este neclar scrieti-mi mesaj la intrebare ce va este neclar si eu va voi raspunde

Răspuns Câştigător
| 393Dan a răspuns:

1. Eu
2. cauta online
3. v( ‘. ’ )v
4. Incearca sa vobesti cu cei care-s mai timizi, ca tine, chiar si fete. Nu-i numai decat sa ai un prieten baiat. Asta a fost greseala mea la scoala. Ma focusam sa ma imprietenesc doar cu baietii. Insa doar spre sfarsit incepeam sa realizez ca aveam foarte mult in comun cu careva fete din clasa pe care pur si simplu le-am ignorat de-a lungul anilor.
Cu bunelul n-ai ce face, pe mine la fel parintii ma scoteau din minti si parca ma sufocau. Cel mai bine e sa iesi afara cat mai des, ca sa nu fii pus in situatia sa trebuiasca sa vorbesti si sa te sfadesti cu el. Fa-ti temele si iesi afara la stadion, iti vei face acolo prieteni, poate chiar vei intalni si pe cineva de la scoala acolo, care poate locueste prin vecinatate.

1 răspuns:
| 393Dan a răspuns (pentru 393Dan):

Multumesc pentru cel mai bun raspuns )