anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am i relatie cu cineva. Eu 19 ani, el 23 de ani. Problema este ca el sta prea mult in jocuri, se joaca prea mult LOL si cu mine nu petrece timp. Intre noi sta lol-ul momentan, in timp vedem ce e intre noi. Tin la el mult. Inca ma intreb daca sa raman sau sa plec. Un sfat?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E cam aiurea la 23 ca inca sta si petrece atata timp pe jocuri si tie nu-ti acorda suficienta atentie. E posibil sa nu fi asa importanta pentru el... Parerea mea ar fi sa pleci, macar o perioada ca sa-i arati cum e fara tine, si daca insista sa te intorci in viata lui, mai da-i o sansa si daca nu se schimba, renunta de tot.

| Aasdfghj a răspuns:

Joaca si tu lol happy

| Violleta2022 a răspuns:

Daca atentia pe care ti-o acroda acum este atat de putina, ce crezi ca se va intampla peste 1 an sau 2, cand nu v-a mai fii atat de indragostit de tine?

Eu totusi cred ca el nu-i indragostit de tine, eu cred ca vrea doar sex de la tine, si sa-l lasi sa se joace jocurile preferate!
Am dreptate?
Daca da, atunci ti-as sugera sa-ti cauti un alt baiat, unul care este deja matur, nu ca asta, de se comporta ca un copilas de 13 ani!

| DeathOfDreams a răspuns:

Spune-i ceea ce te deranjează. Sunteți într-o relație, ai tot dreptul să te bazezi pe comunicare și să-i transmiți tot ceea ce te deranjează.

Dar după ce-i comunici asta și nu face nicio schimbare, înseamnă că nu ești o prioritate pentru el, iar în cazul ăsta, nu merită să mai stai.

| Xdreaper21 a răspuns:

Draga ioana o sa iti explica cat mai usor posibil
Daca ai auzit de metin 2 are un anumit lucru carr face acelasi lucru de fiecare data la fel de interesant asta se intampla si la L.O.L
Trebuie sa ai o vointa de fier sa nu te mai joci un astfel de joc eu cel putin am jucat pe ambele metin 2 am jucat alaska si pana nu am facut lvl 56 nu m-am desprins de el in 3 zile am facut lvl 56 din 110 iar la L.O.L am facut lvl 25 pana sa am opresc
Ca sa intelegi baieti nu avand cu cine sa vorbeasca ca fetele adica cu cea mai buna prietena etc sa posteze foarte mult pe Facebook
Asa cum fetele vorbesc cu alte fete si stau pe Facebook Instagram si tiwitter baieti stau pe calculator
Eu iti recomand sa ramai cu el dar sa ii impui un program adica se poate juca cat vrea dar atunci cand vei vrea sa stea cu tine sa lase tot ce face(adica jocu) si sa stea cu tine