| LoveForShania a întrebat:

Am luat premiul 2 si sunt cam suparata, mi`e ciuda deoarece am avut o diferenta de 0, 03 sutimi si nu ne-a dat. Am motive?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu conteaza mediile, conteaza cu ce ramai tu in capwinking
Poate acum nu iti dai seama dar asta, dar mai tarziu vei fi intrebata chestii care ar trebui sa tina de cultura ta generala nu de toceala si abia atunci se va releva inteligentahee hee

| Libelle a răspuns:

Nu trebuie sa aimotive. chestia cu premiul e doar pentru oameni sa vada ei ca ia uite sh fata aia ce desteapta e. dar nu asta conteaza pentru ca daca este o diferenta de doar atat tu esti la fel de buna ca sh cea de pe loc I sh apoi conteaza ce cunostinte ai tu daca esti la liceu sh dk nu chiar nu st probleme. pup!

| Emena a răspuns:

Zi mersi ca ai luat premiul 2 nu 3. e bun si premiul 2.lasa ca la anul daca inveti o sa iei premiul intai happy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

0. 03 este o medie de 9 în plus. Nu ai motive să te superi, este foarte corect, la mediile finale nu se pune nici măcar 0. 01 în plus sau minus, nu este notă, nimeni nu ţi-o poate mări.

| Marii a răspuns:

Normal ca n-ai motive, nu conteaza premiul ci media. Fi multumita ca n-ai de ce sa nu fi. happy

| Dizzydizz a răspuns:

Nu.
c cont asta?
trebuie sa fii bucuroasa cu media aia
e motiv stupid asta
oriqm felicitari:*

| vlaaddd a răspuns:

Nu ai motive, daca o sa mai iei premiul 2 si la liceu e bine.

| Essence a răspuns:

Salutwinking
si eu iau premiul 2 anul asta si nici eu nu sunt deplin fericita stiind ca mai aveam putin pana la premiul 1. dar asta este. nu mai putem face nimic.
in cazul tau... 0, 03 sutimi? Ooh my god! :-o ce diferenta-i asta?
daca a avut altul medie mai mare. asta e.
poate la anul happy. te straduiesti mai mult si iei diploma de excelenta.
totusi, gandeste-te la cei care au luat mentiune sau la cei care nu au luat nici un premiu. Esti deasupra lor. Totusi premiul 2 este un premiu respectabil si consider ca ar trebui sa fii mandra de tine, avand in vedere ca mai aveai 0, 03 sutimi pana la premiul 1.
Succes in continuare!
Sa te bucuri de vacanta!
>big grin

| Ana_6509 a răspuns:

Stiu, diferenta e mica, dorinta de a fi rasplatita si de a te face remarcata e mare...Sa iti marturisesc ceva? Si eu eram ahtiata dupa premii, am trecut si eu prin ce ai trecut tu insa odata cu timpul iti vei da seama ca locul/premiul acela nu conteaza si ca mai importat e cu ce ai ramas tu in cap. Daca cea de pe primul loc i-a oferit,, mici atentii" profesoarei"? Cum spuneam un loc nu denota nimic, nu mai toci atat pentru niste note de 10 si un loc in top 3, invata pentru tine, pentru cultura ta generala.

| karakedi13 a răspuns:

Stai linistita. La noi clasamentul de anul asta e (sunt a8-a) :
1. 10
2. 9. 97
3. 9. 94
Si...de aici eu deja ma incadrez la mentiuni cu 9. 92. Diferenta dintre mine si fata aceea e de 0. 02... laughing
Si eu as fi avut 9. 94 daca profa de Chimie mi-ar fi dat media 10. Dar omul daca are ceva cu tine.nu-ti mai da nici dracu'. laughing

Dar, totusi, sa stii ca ai obtinut un loc foarte bun. Chiar te felicit! :*
Cat despre acele 0. 03 sutimi de care vorbesti, nu avea de ce sa ti le dea, pentru ca asta este media ta! Media care ai obtinut-o acum, va avea o mare valoare mai departe. Acum, depinde si ce clasa esti. happy

Te-am pupat si sper ca ai inteles ceva din ceea ce ti-am scris. laughing

| Anonim_4683 a răspuns:

Te straduiesti mai mult anul viitor. in tot raul exista si un bine... daca luai premiul 1 probabil ca nu te straduiai la fel de mult sa il/o intreci pe cel/cea de pe primul loc.

Felicitari oricum...Primesc si o funda? :->

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Nu ai de ce sa fii suparata. Eu am luat mentiune si cam aceeasi diferenta de medie e si la noi. Am aflat din raspunsurile tale ca esti la Saguna si acesta e un liceu foarte bun dar cu severitate pe masura. Nu ai motive sa fii suparata pentru ca a fost totul corect(din cate ai spus cu diferentele) si premiile s-au dat in ordinea mediilor, deci a fost corectitudine. Rezultatul e foarte bun si nu ai motive sa-ti fie ciuda.