Buna! Trebuie sa verifici sigur dacă facultatea de drept la care vrei sa dai accepta și învățământ la fără frecventa ( la unibuc parca e pe examen deci nu va conta nota de la bac 100%). In rest da, se poate dacă crezi ca nu îți va fi greu după pauza asta. Ai incercat sa faci meditatii la mate? Cât sa treci și după sa schimbi cu filo? Nu doresc sa mă bag in problema ta, însă indiferent dacă continui psihoterapia cu pauza asta ai prea mult timp sa te gândești la multe lucruri și îți creste anxietatea și stresul. Când creierul invata nu mai are timp sa se gândească la altele și e bine sa ai o ocupație care sa ocupe mult timp pe lângă psihoterapie.
Acum, gândește-te cum ți-ar fi bine. Succes și numai bine!
Da am încercat și cu meditații dar nu prea am reușit. Am mai avut pauză de un an când mi-am înghețat clasa a 10- a și pot sa spun ca ma descurc bine având in vedere ca la celelalte materii am note mari. M-am gândit la aceasta soluție ca sa scap de mate pentru ca oricum la drept nu se face. O sa verific la facultăți dacă accepta învățământ la fără frecventa, mulțumesc mult!
Chiar dacă ai nevoie de psihoterapie, poți încerca să continui. Un liceu seral ( am fost profesor la liceu seral și vorbesc din proprie experiență) nu îți oferă suficientă pregătire ca să poți face față apoi la facultate. Dacă ai probleme psihice, la un liceu seral, este nevoie de un efort special să faci față și la serviciu și la liceu. și să mai și reușești să înveți ceva. Astfel, continuarea liceului acum este cea mai ușoară soluție.
Dacă vrei pot incerca sa te ajut sa treci peste asta, dacă vrei da.mi un semn si îți las insta.ul in privat.
depresie si anxietatea sunt doar prostii, doar prostalaii care au timp prea mult liber cred in asa ceva.
mai bine zici ca nu ti-a placut cartea duduie.
Să mori tu, păi și atunci la celelalte materii de ce am note mari iubita mea? Știi sa judeci și sa comentezi, cel mai probabil ești vreun arogant cu figuri in el.