E imatura, si probabil ca adevarul in fata o va deranja. incearca sa iesi din aceasta relatie intr-un mod diplomat, incet incet
. si nu stiu daca nu te va cataloga lumea mai devreme sau mai tarziu ca fiind ca si ea pentru ca cine se aseamana se aduna.
Indeparteaz'o putin cate putin...eu mi-am indepartat adevarate prietene fara sa vreau, insa am avut noroc ca m-am intors la timp la ele![]()
Iesi in pauze cu celelalta prietena, stai mai mult cu ea si actuala va intelege mesajul...
Bafta.
)
Am si eu o prietena asa
Odata a impins-o pe sor-mea intr-un boschete si tot parcul :" :O!"
)
I-am zis pur si simplu:"Te rog frumos nu ma face asa, ca nu ma mai lasa mama sa ies pe afara"
Si s-a rezolvat![]()
Bafta
Spunei ce te deranjeaza...intreabo daca se poate schimba si daca zice nu spunei ca vrei sa ramaneti numai la stadiul de "colege" pentru ca u chiar nu o suporti [depinde de tine daca vrei sa fii macar colega cu ea]
Vorbeste odata cu ea si spune-i ca e foarte serios. explica-i de ce nu mai vrei sa fiti prietene dar fa in asa fel incat sa nu o ranesti.probabil ea te considera prietena ei.in ceea ce priveste cealalta colega cu care tu vrei sa fii prietena spune-i gandurile tale si poate va vrea sa fiti prietene. dar ca sa nu o ranesti pe cealalta fata spune-i sa se schimbe catusi de putin si puteti fii toate trei prietene foarte bune.totul depinde de tine si de modalitatea ta de a vorbi cu ele.:*
Dar de ce nu ii spui ce te derajeaza la ea? Dupa poate o sa fiti si mai bune prietene.
Da-i de inteles ca te deranjeaza comportamentul ei. spune-i ca te intelegi bine cu respectiva.si incearca sa faci tot posibilul s anul va certati. Pur si simplu ii zici ca te deranjeaza felkuyl in care se comporta, si cum va priveste lumea pe strada...ca te face sa te simti prost...
noooroocc! >
Simplu. Vorbeşte deschis cu ea (am păţit-o). Deşi, poate, va fi supărată puţin timp, îi v-a trece
Apropie-te de colega cu care ai început o nouă relaţie bună. Baftă Twifan!
MariusDSarghe întreabă: