| zizi000 a întrebat:

Am o intrebare foarte banala, dar totusi importanta. Am trecut in clasa a 9-a si nu stiu ce sa-mi iau: ghiozdan sau geanta?
Gheozdanul mi se pare putin cam demodat, dar daca imi iau geanta ma gandesc ca ma va durea umarul la cat de grea va fisad. Ce sa fac? sfaturi va rog:X
multumeschappy

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hmm... ţii la modă mai mult ca la sănătatea ta? Eu îţi recomand un ghiozdan care se poartă pe ambii umeri (chiar dacă e demodat, e mai frumos decât să umbli toată ziua cu dureri de umeri)

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Ia-ti ghiozdanul.ca majoritatea profilor comenteaza si in plus in geanta nu o sa iti incap uneori poate si manualele si cartile si mancarea sau apa. sad
succes in noul an scolar!:* boboaco devil rolling on the floor

| doar.pt.voi. a răspuns:

Din cate imi aduc aminte la mine manualele mi le-au dat in a2a luna de scl.Pana atunci am fost cu poseta la scoala.Si in timpul anului la fel. Daca esti la liceu/de zi.atunci ar cam trebuii sa-ti iei ghiozdanul. daca esti la scl profesionala(sam-scl de arte si meserii) nu trebuie sa-ti iei ghiozdanul... poseta e bine-venitahappy bafta in noul an scl. sper ca te-am ajutat. poate dai si o funditahappy

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Eu acum am terminat cls a noua si am avut un ghiozdan dragut si a fost ok.cu geanta, poșeta, mapa sau alte chestii e mai complicat. N-o sa-ti incapa cartile, caietele, penarul, mancarea etcthinking (parerea mea). Poti sa-ti iei de amandoua si la liceu sa stabilesti cu colega de banca si sa impartiti cartile. Spre exemplu, la mine, intr-o zi aduceam 3 manuale eu, 3 manuale colega.Sau o zi una, o zi alta.

Răspuns utilizator avertizat
| Turquoise a răspuns:

Eu o sa imi iau ghiozdan anul acesta, deoarece din clasa a 5a am avut numai genti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iti iei geanta.Si eu am avut anul si nu am avut nici o durere.kiss bafta.

| Crickett a răspuns:

Pai, geanta ti-o iei ca sa fii oarecum chic. Daca vrei sa porti geanta trebuie sa-ti cumperi una mare, foarte incapatoare pentru ca altfel risti sa nu-ti incapa manualele si caietele si ori mergi cu ea deschisa, ori tii o parte din ele in mana ceea ce e nasol.Plus ca daca nu e destul de incapatoare s-ar putea sa ti se rupa... i-ti spun pentru ca asa i s-a intamplat unei colege de 3x laughing Daca vrei comfort, te sfatuiesc sa-ti iei ghiozdan, Poti incerca sa-ti cumperi si o geanta-ghiozdan adica una dintre acelea ce se tin pe umar happy
Mult noroc in noul an scolarwinking

| bonita24 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei un ghioazdan pentru ca o sa ai f multe manuale...in plus gandeste-te geanta o sa poti purta mereu cand vei mai crest dar ghiozdan nu.si revin la prima idee e primul an de liceu si o sa ai f multe materiale.