Hmm... ţii la modă mai mult ca la sănătatea ta? Eu îţi recomand un ghiozdan care se poartă pe ambii umeri (chiar dacă e demodat, e mai frumos decât să umbli toată ziua cu dureri de umeri)
Ia-ti ghiozdanul.ca majoritatea profilor comenteaza si in plus in geanta nu o sa iti incap uneori poate si manualele si cartile si mancarea sau apa.
succes in noul an scolar!:* boboaco
Din cate imi aduc aminte la mine manualele mi le-au dat in a2a luna de scl.Pana atunci am fost cu poseta la scoala.Si in timpul anului la fel. Daca esti la liceu/de zi.atunci ar cam trebuii sa-ti iei ghiozdanul. daca esti la scl profesionala(sam-scl de arte si meserii) nu trebuie sa-ti iei ghiozdanul... poseta e bine-venita bafta in noul an scl. sper ca te-am ajutat. poate dai si o fundita
Eu acum am terminat cls a noua si am avut un ghiozdan dragut si a fost ok.cu geanta, poșeta, mapa sau alte chestii e mai complicat. N-o sa-ti incapa cartile, caietele, penarul, mancarea etc (parerea mea). Poti sa-ti iei de amandoua si la liceu sa stabilesti cu colega de banca si sa impartiti cartile. Spre exemplu, la mine, intr-o zi aduceam 3 manuale eu, 3 manuale colega.Sau o zi una, o zi alta.
Eu o sa imi iau ghiozdan anul acesta, deoarece din clasa a 5a am avut numai genti
Pai, geanta ti-o iei ca sa fii oarecum chic. Daca vrei sa porti geanta trebuie sa-ti cumperi una mare, foarte incapatoare pentru ca altfel risti sa nu-ti incapa manualele si caietele si ori mergi cu ea deschisa, ori tii o parte din ele in mana ceea ce e nasol.Plus ca daca nu e destul de incapatoare s-ar putea sa ti se rupa... i-ti spun pentru ca asa i s-a intamplat unei colege de 3x Daca vrei comfort, te sfatuiesc sa-ti iei ghiozdan, Poti incerca sa-ti cumperi si o geanta-ghiozdan adica una dintre acelea ce se tin pe umar
Mult noroc in noul an scolar
Eu te sfatuiesc sa iti iei un ghioazdan pentru ca o sa ai f multe manuale...in plus gandeste-te geanta o sa poti purta mereu cand vei mai crest dar ghiozdan nu.si revin la prima idee e primul an de liceu si o sa ai f multe materiale.