| justAgirl_8912 a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu mess-ul:mi-am facut id-ul mai demult si prima data aveam numele complet (nu ca id ci ca nume)iar apoi mi-am pus doar prenumele iar cei pe care ii am in lista de cand mi-am facut id-ul imi vad numele complet (chiar daca l-am schimbat) doar cei care i-am bagat in lista dupa ce mi l-am schimbat imi vad numele pe care il am acolo...Deci intrebarea este urmatoarea :Ce as putea sa fac pentru ca toti din lista sa imi vada numele care il am acum? (nu imi spuneti sa imi fac alt id)

Răspuns Câştigător
| Dutzulescu a răspuns:

In meniul Messengerului ai la tabul "Actions" optiunea "Send My Contact Details". Acolo ai posibilitatea de a alege din lista ta, persoanele carora vrei sa le trimiti noul nume de contact.Nu mai ramane decat acele persoane sa dea "Accept". Te salut.

3 răspunsuri:
| Ruxiire a răspuns:

Din cate stiu nu se poate asa ceva...Adica succes in gasirea altor solutii

| Elena1234456 a răspuns:

Le trimiti CTRL+R si daca accepta le apare la totiwinking. Incearca.

| username34567890 a răspuns:

Ca sa fiu mai explictita... dupa ce intri pe id selectezi toate grupurile cu click dreapta tinand apasat pe ctrl, dupa dai din nou click dreapta pe doar unul dintre grupuri si dai "broadcfast an im to this group" ( adica aceeasi procedura cand dai mass). dupa ce ti se deschide acea iconita(sau ce-o fi si aia) in care trebuie sa scrii ce vrei u sa se trimita la toata lista (nu scrii nimic sau daca vrei dupa trebuie sa faci asa pentru a se trimite numele) ctrl+shift+r, dupa asta toti trebuie sa accepte. in acest caz o sa-ti apara ceva si jos scrie accept, dai acolo, si gata happy. daca nu merge ctrl+shift+r incearca doar ctrl+r. BAFTA!

sper ca team lamurit. ]

fundoi?batting eyelashes