| veraa1234 a întrebat:

Vineri cand am venit de la scoala, m-am oprit sa vorbesc cu un vecin. El era cu inca doi baieti. Tin sa mentionez ca eu am 16 ani, iaei toti 3 sunt mai mari ca mine. Am vorbit cu ei cam o ora si dupa unul din ei cu care am vorbit mai mult, m-a condus acasa. Cand sa plec m-a sarutat. M-am mai intalnit cu el mai pe seara cand m-am dus la magazin si din nou m-a sarutat. Incepe sa-mi placa de el. Nu stiu ce sa fac...sa continui cu el sau nu? Are 20 de ani el. Are servici, are masina si nu pare vreun obsedat sau ceva. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| gshdyxdjs a răspuns:

Nu continua. nu va iesii bine. asculta ce zic si astia cu toata ironia lor au dreptate.
+daca ti pasa asa de mult gandeste te si la el care va fi considerat pedofil.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Are masina". Vezi, asta e criteriul suprem. Daca nu avea, nici prin cap nu iti mai trecea sa iesi cu el.Dar are, deci e partida perfecta.
Ignorand partea asta, oricum nu ar fi o idee buna sa te intalnesti cu el.

| veraa1234 explică (pentru anonim_4396):

N-am vrut sa scot in evidenta ca aleg un baiat dupa faptul ca are masina ci voiam sa scot in evidenta faptul ca e baiat asezat la casa lui. Da, si eu ma gandeam ca n-ar fi cea mai stralucita idee sa ies cu el. Dar mi-a placut sarutul ala, desi pe tip il cunosteam de o ora si putin. Mersi de sfat. Si sa stii ca la mine nu conteaza faza asta cu masina, banii, casa. Atata timp cat stiu ca ma iubeste(desi nu cred ca e posibil) ar fi tot ce conteaza. Mersi inca odata.

| Clockwork a răspuns:

Daca vrei sa ajunga la inchisoare poti sa stai cu el

| veraa1234 explică (pentru Clockwork):

Una e sa stau cu el, alta e sa mi-o trag cu el. Ar fi fost probabil o relatie platonica

| Clockwork a răspuns (pentru veraa1234):

Nici una nici alta, DACA ti-o tragi cu el se poate considera viol.

| gaby0512 a răspuns:

Daca vrei un sfat putem vb in privat ca stiu cum e tu sa fii mai mica ca el

| gaby0512 a răspuns:

Trimite-mi nr tau in privat sa vb daca vrei