Cel mai bine e sa fi cinstita, daca el nu te iubeste pe tine ci pe ea...nu incerca sa bagi strambe ca nu e corect... poate va realiza ca esti o fata speciala si simpatica, daca el te va placea atunci poti avea o relatie cu el, dar nu strica prietenia cu prietena ta ca baieti sunt foarte multi, dar o pr adevarata mai rar...
Vb cu el si sp ce simti.Macar sti ca ai incercat
Nu ai nimic de pierdut. U si prietena ta nu ar trebuie sa va certati pentru un baiat. O prietenie ca a voastra dc sa se strice? Vb cu prietena ta si intreab-o ce simte ea pentru fostul tau prieten
Ar trebui sa vorbesti cu aman2 si cu prietena ta sa ii spui ca il iubesti, cu baiatul sa ii explici ca inca mai tii la el
Si eu am trecut prin asta loredana. numai ca in loc sa fiu tu am fost prietena ta. . ar trebui sa vorbiti deschis. gandeste-te, ca daca el nu mai simte nimic pentru tine, iar ei doi se plac, de ce sa stai intre ei? gasesteti alt prieten, iar cu ea poti sa vb, si daca nu scoti nimic din gura, nu merita sa ti mai fie prietena. pe baiat lasa-l, daca a fost in stare sa faca asta. succes