| Seethegoodinallthebad a întrebat:

Am o mare problema si va rog sa cititi:
Sunt clasa a X-a la un liceu bunicel din capitală. Toamna aceasta m-am transferat la o clasa de mate-info intensiv engleza, eu am fost la mate-info simplu în același liceu.Mi-am dorit acest transfer deoarece mi se părea că profesorii de la clasa cealaltă erau cam indulgenti, nu mi se păreau interesați de cunoștințele noastre(în gimnaziu eram terorizat la aproape toate materiile și aveam profi exigenți, nu prea stiu sa ii apreciez pe cei indulgenti) dar acum parca imi lipsesc...mi-am dorit ce-i drept si mai multa engleza, dar nu este mare diferenta. Sunt practic 2 extreme : acolo eram cel mai bun - cu media 9.70 si note foarte mari ( prieteni am o grămadă acolo și eram respectat și iubit de ceilalți, chiar weekend.ul trecut am mai iesit) IAR LA CLASA ACTUALĂ - m-am încurcat putin la tabla si am deja 3 la mate, la restul materiilor nu mai zic. E teroare si sunt f f exigenți profii predau o grămadă si au așteptări f mari. Practic am plecat dintr-o extrema în alta si incep sa regret si sa ma simt fooooarte prost pentru alegerea asta.colectivul aici e ok, dar acolo imi plăcea mai mult.Parintii si prietenii mi-au spus că e o idee proasta sa ma mut si nu e tocmai ok ce fac, dar nu i-am ascultat. Acolo deja sunt 32 de elevi și nu stiu daca ma pot transfera inapoi. Imi vine sa mor când mă gândesc ce prostie am putut face si nu inteleg de ce! Ce pot face? Sa raman aici si sa trag tare până în ă 12 a sau sa incerc sa ma duc inapoi. Vreau sa spun ca am niste relații ok cu profii acolo și cu directorul școlii.
Multumesc daca ai citit până aici si te implor sa imi dai sub sfat. Imi vreau inapoi prietenii pentru ca nu este la fel, chiar dacă ne mai vedem in pauza, iar legat de profi...imi e frica de orele lor.Eu cautam altceva aici si mi s-au schimbat dorințele de la începutul verii până acum. vreau inapoi dar nu stiu cum sa le spun părinților și problema e daca mai am loc acolo.

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

In primul rand, e normal sa ti se para ca in clasa de dinainte era mai bine, de vreme ce inca esti in perioada de acomodare.
Dupa parerea mea, este mai bine ca ai concurenta. Este o noua provocare si te poate ajuta in evolutia ta intelectuala. Eu nu te sfatuiesc sa te muti inapoi. Prietenii oricum vin si se duc.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Rămâi acolo - clasa a 9 a e un șoc intotdeauna dar trece. Mai târziu (printr-a 10) iți dai seama că ai făcut bine că ai rămas.