| anca_2642 a întrebat:

Am o pritena care are id lu Justin Biber! Cica vorbeste cu ea mereu. oare sa o cred. adica eu o cred ca am vorbit si eu cu el, dar nu cred ca sta Justin sa vorbeasca cu toate fanele! Voi ce credeti?laughing

132 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Si eu am id'ul lu' Hana Montana, da' nu ma crede nimeni smug laughing
Ori e ea credula si s-a lasat pacalita(cum a patit draga mea verisoara de 9 anibatting eyelashes ), ori n-are de lucru si face glume proastehee hee

| Emeraude a răspuns:

Of, scumpelor, regret sa va dezamagesc, dar eu vorbesc in fiecare zi cu Justin, Miley, Selena si toate vedetuţele alea fade... Justin chiar mi-a spus ca ma place si ca-si doreste sa petrecem o noapte la hotel, la viitorul lui concert in Romania, ahhh cat de nebunatic e! Si e si foarte galant, frumusel ca un urangutan fara par, imi da web si-mi arata ce face el zilnic cu manutaaabatting eyelashes.
Treziti-va! Tu daca de exemplu, ai multe teme si petreci mult timp la scoala/in parc, mai ai timp sa stai sa vorbesti cu o persoana pe messenger? Imagineaza-ti, e copil ca si tine, presupun ca merge si el la scoala, are si el teme, si-n plus, e "cunoscut", o fi avand concerte, nu are timp de pierdut cu pustoaice de prin toate colturile lumii...sa te mai intreb si in ce limba vorbiti? daca-mi spui ca-n japoneza, te cred!

| Emeraude a răspuns:

Normal ca nu, doar nu-s nebuna sa il impart cu voi!

Soc, Justin Biberon's dead!

| larrii a răspuns:

E o farsa mai mult sigur ...asa imi fac si eu un id : angelina_jolie5896 si vorbesc cu toate prietenele mele care stiu ca sunt fane laughing) + ca cei din afara folosesc alt tip de messenger big grin

| Bubble a răspuns:

Crezi ca stie romana?raised eyebrows

| madalinutza a răspuns:

Nu cred;-j
poate e cineva care se da drept ellaughing
sau poate te-a mintzit sa te faca invidioasa.
stai lin.nu cred ca vorbeste el cu toatelaughing
si nici nu are timpwinking

| ChibiRose a răspuns:

Pai daca e ca Miley cu siguranta sta cu fanii mult, eu vorbesc cu MIley Stewart saptamanal, cate 30 min. cam o data la 3 zile si e foarte draguta.Depinde de cat timp au!

| Roxata a răspuns:

Un fleac.Isi bate jos de tine.Stii sunt persoane care isi fac id`uri fantoma doar pentru ca stiu cat de draguta si faimoasa e o anumita persoana.Deci un sfat de la mine:Nu te lasa pacalita!

| mihaibrasov a răspuns:

Deci toate copilele fara prea mult cap (de 9-13 ani) vor id. ul lui justin bieber ca sa vorbeasca cu el. Ca tipul n-are ce face sa vorbeasca cu copile din Romania pe yahoo messenger, cand el si-o pune cu Rihanna.

| deffect a răspuns:

Dami-l si mie.Sa-l salut si eu cam asa:Mi-as, dati-as luati-aswinking

| farsa a răspuns:

Da si Madonna imi face micul dejun... vrea sa te necajeasca mai bine gaseste-ti pe cineva cu care chiar ai ce discuta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca... rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ...ma doare burta de ras. Multam fain!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, adica, si eu am id ul lu miley cyrus si... poate o fi real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai imi dai si mie id lui justin biber ca sunt o mare fana a lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa o crezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci da-mi id lui miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nici nu are id.Nu te lasa pacalita.si cei care spun ca vorbesc cu el, nu va mai abositi sa mintiti. ca nu va crede nimeni.ati vrea sa aveti id lui miley, justin, selena, demi si altele...nu o sa facem rost de el niciodata.doar daca o sa vina in romania altfel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate o vorbi ea cu cineva... da sigur nu e justin bieber asa am si eu id la unu cica e elhee hee da nu cred tongue daca il vreti justin_bieber10batting eyelashes dragelor sa isi bata joc de voi =]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, dar da-mi si mie id lui justin biber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate ca ea te minete.adica poate sa-ti faca o farsa...si mie mi-sa mai intamplat si poate ca cineva si-a facut(o adresa de messenger si vrea sa te pacaleasca impreuna cu prietena ta...).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca nu e adevarat! id vedetelor sunt private! si in plus ce sa vb voi cu ala?
lasati-l in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber id has given me the cOLE sPROUSE but not enter it so much and has no girlfriend and lying to me and wished Cole family in Italy at a record

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce proaste sunteti toate cei de dincolo nua u meesenger si cjhiar credeti ca justin bieber ar vb cu niste proaste ca voilaughing mai vistailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa te placa justin biber Emeraude pantru ca este o vedeta si nu are cum sa iti spuna ca te place si ca vrea sa steie cu tine o nopte la hotel hai ma lasi cu de astea el are 16 ani si lui ii trebuie o fata de varsta lui ai inteles si nu te mai da mare ca te place justin biber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emerude daca tot spui ca vb ca justin si ca iti da web zi id lui daca tot spui ca-l ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca s-ar indragosti JUSTIN de ea!?((;;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami si mie id lui sa vedem daca chiar este el. Poti sa ii ceri webcam si vezi daca e el. 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e id lui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred asta pentru ca el e din AMERICA si nu are cum sa stie romana sau, poate cineva se drept el, eu il iubesc pe justin biber deci daca e adevarat vreau si eu idul lui

Întrebări similare