Si eu am id'ul lu' Hana Montana, da' nu ma crede nimeni
![]()
Ori e ea credula si s-a lasat pacalita(cum a patit draga mea verisoara de 9 ani
), ori n-are de lucru si face glume proaste
Of, scumpelor, regret sa va dezamagesc, dar eu vorbesc in fiecare zi cu Justin, Miley, Selena si toate vedetuţele alea fade... Justin chiar mi-a spus ca ma place si ca-si doreste sa petrecem o noapte la hotel, la viitorul lui concert in Romania, ahhh cat de nebunatic e! Si e si foarte galant, frumusel ca un urangutan fara par, imi da web si-mi arata ce face el zilnic cu manutaaa
.
Treziti-va! Tu daca de exemplu, ai multe teme si petreci mult timp la scoala/in parc, mai ai timp sa stai sa vorbesti cu o persoana pe messenger? Imagineaza-ti, e copil ca si tine, presupun ca merge si el la scoala, are si el teme, si-n plus, e "cunoscut", o fi avand concerte, nu are timp de pierdut cu pustoaice de prin toate colturile lumii...sa te mai intreb si in ce limba vorbiti? daca-mi spui ca-n japoneza, te cred!
Normal ca nu, doar nu-s nebuna sa il impart cu voi!
Soc, Justin Biberon's dead!
E o farsa mai mult sigur ...asa imi fac si eu un id : angelina_jolie5896 si vorbesc cu toate prietenele mele care stiu ca sunt fane
) + ca cei din afara folosesc alt tip de messenger
Nu cred;-j
poate e cineva care se da drept el![]()
sau poate te-a mintzit sa te faca invidioasa.
stai lin.nu cred ca vorbeste el cu toate![]()
si nici nu are timp
Pai daca e ca Miley cu siguranta sta cu fanii mult, eu vorbesc cu MIley Stewart saptamanal, cate 30 min. cam o data la 3 zile si e foarte draguta.Depinde de cat timp au!
Un fleac.Isi bate jos de tine.Stii sunt persoane care isi fac id`uri fantoma doar pentru ca stiu cat de draguta si faimoasa e o anumita persoana.Deci un sfat de la mine:Nu te lasa pacalita!
Deci toate copilele fara prea mult cap (de 9-13 ani) vor id. ul lui justin bieber ca sa vorbeasca cu el. Ca tipul n-are ce face sa vorbeasca cu copile din Romania pe yahoo messenger, cand el si-o pune cu Rihanna.
Da si Madonna imi face micul dejun... vrea sa te necajeasca mai bine gaseste-ti pe cineva cu care chiar ai ce discuta
Nu are cum sa te placa justin biber Emeraude pantru ca este o vedeta si nu are cum sa iti spuna ca te place si ca vrea sa steie cu tine o nopte la hotel hai ma lasi cu de astea el are 16 ani si lui ii trebuie o fata de varsta lui ai inteles si nu te mai da mare ca te place justin biber.