| anca_2642 a întrebat:

Am o pritena care are id lu Justin Biber! Cica vorbeste cu ea mereu. oare sa o cred. adica eu o cred ca am vorbit si eu cu el, dar nu cred ca sta Justin sa vorbeasca cu toate fanele! Voi ce credeti?laughing

132 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu mai credeti toate tampenile da si mie imi place dar el face poze da autografe si din astea ca asta-i treaba lui ce credeti cai pasa de toti fani lui sa asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta viseaza cu ochi deschisi doar nu sta Justin sa vb cu toate proastresi ori cum daca al are sal dea ai e frica sa nu ai ia iubirea sa fim seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anca eu cred ca cineva isi bate joc de prietena ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sti ca nu ia gandeste-te daca ai fi in locu lui ai vorbi? b-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biber e si el un copil nu sta sa vorbeascacu fani pai are pete 200000000. 0000000000 de fani cum sa vorbeasca cu toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde pana unde bwee justin miley si selena demi si restul vedetelor de la disney au id doar n-or fi din jungla! eu am vorbit cu miley dar intra doar seara pentru ca e ocupata side unde stiti voi ca nu au id-uri de mess? sunteti langa ei sa vedeti ce fac? e logic ca au id doar sunt vedete ALOO treziti-va la realitate si nu pot sa dau id-ul lui miley pentru ca m-a rugat sa nu-l mai dau la nimeni

| liviu_9056 a răspuns:

Miley ray cyrus
asa se scrie nu Stewart

| liviu_9056 a răspuns:

Apropo id lui miley este de rocketmail

| KhItTy a răspuns:

Da...si eu il am.el este: justinbiberboy

| Lucia_Muresan_1992 a răspuns:

Ai vorbit cu el na ce sa zic cati 5 ani ai?

| iulia_5661 a răspuns:

Nu cred

| zuzyk a răspuns:

Sigur nu e adv, dar daca fac rost o sa til dau

Întrebări similare