Deci vecinul tau e destept de zici ca toata copilaria a dat cu capul de nicovala . Trebuia sa te anunte mai intai dupa sa bage c*****l ala in priza.Eu zic sa ii spui sa arunce chestia aia, sa-ti plateasca animalutele, si sa rezolve problema altfel cu rudele lui (sobolanii, care sincer sunt mai deschisi la creier decat e el). Condoleante din partea mea!
Ioi, urâtă întâmplare. Îmi pare rău.
Teoretic, pe lângă o discuţie serioasă-lămuritoare, l-ai putea da în judecată, dar nu ştiu ce şanse ai avea să câştigi şi dacă are rost. Animalele oricum nu ţi le vei recupera.
Condoleanţele mele, Răzvan.
Eu in locul tau l-as da in judecata. Prima data sa pozezi animalele care au decedat si aparatul pe care l-a folosit vecinul.
Te duci discuti cu el frumos, calm, politicos, ii explici ce s-a intamplat, il rogi sa te anunte data viitoare cand e pe cale sa foloseasca aparatul si sa ii spui ca normal este sa iti plateasca daune. Daca nu accepte te duci la politie.
Esti sigur ca au murit de la aparatul acela? Un aparat cu ultrasunete nu omoara niciun fel de animal, doar le deranjeaza.
Imi pare rau pentru animalutele tale
Nu stiu ce rost ar avea daca l-ai da in judecata pentru ca cred ca nu a incalcat legea. Si in plus trebuie sa aduci dovezi ca animale au murit din aceasta cauza.
Oricum raul e facut.
Poti cel mult sa sa ai o discutie sa te despagubesca cumva.Macar cu parte din animale.
Cere-i despagubiri. Daca refuza, da-l in judecata. Eu asa as fi facut in locul tau.
Buna,
Il avertizezi ca au murit o mare parte din animale.
Si cresti altele.
Nu ai ce sa faci altceva, el urmarea sa isi omoara sobolanii din curte.
Viata e nedreapta, dar oricat de hotarat ai fi tu sa il dai in judecata si alte prostii de genul acesta, nu vei reusi.
Motivul este simplu: legea nu interzice sa folosesti aparate cu ultrasunete pentru starpirea rozatoarelor.
Cam asa...
Multi mi-au spus asta
Chiar imi pare rău, eu in locul tau m-as duce si i-asi zice ce s-a întâmplat, spune-i sa găsească alta modalitate pentru a omori Șoarecii
Spune-i ce s-a intamplat, cerei sa-ti plateasca animalele si spune-i sa-si ia naiba o pisica ca de aia sunt facute ca sa prinda soareci si sobolani nu? Mutati animalele daca nu inceteaza cu nenorocirea aia de aparat.
Da'i foc si spune'i ca din greseala) glumesc, ar trebui sa vorbesti cu minunatul tau vecin si sa'i spui cum sta treaba, imi pare rau pentru animalutele tale.
Life is sad sometimes.
Doamneee... Ce vecini ai și tu Știu cum e să-ți moară animalele... am avut și eu hamsteri.
Îmi pare rău, ăla merită bătut
Stai linistit ca a primit bataie de la alt vecin(a patit cu gainile)
Știi că-s fată, nu?
Condoleanțe!
Ce pot să spun....prost vecinul! Nu stia câte animale ai acasa? Mai stii... poate stia, dar nu i-a pasat. Si eu am foarte multe animale, tot la casa stau si daca un vecin mi-ar face asta l-as asasina! Stiu cum te simți! Țineai la ei ca la niște frați. Știu cum e când îți mor animale. Ți se rupe inima! Îmi pare foarte rău de tine.
Îți mai rămân doua soluții:
- mergi și îl dai in judecată
- mergi si îl omori pe vecin (e varianta mai neconventionala).
Mult succes!
Uau, m-ai impresionat, ai foarte multe animale de casa. Primul lucru pe care ar trebui sa-l faci inainte sa-ti adopti alte animale este sa vorbesti cu vecinul tau sa-si ''omoare'' sobolanii intr-un alt mod, cum ar fi un exterminator sau otrava pentru soareci si sa-ti plateasca animalele daca trebuie. Cred si eu ca te simti foarte ''naspa''. Incearca sa treci peste si sper sa ajungeti la un consens tu si vecinul tau. Succes!
Te duci la el si ii zici: "Omule, uite ce s-a intamplat! esti multumit? " Cere-i sa renunte la prostia aia de aparat sau macar data viitoare sa anunte ca sa iti poti feri animalutele.
E bun de plata omu' asta cu creier de lemn... Imi pare rau pentru animale...Si eu am multe animalute acasa si nu stiu cum as reactiona daca as pati la fel.
Zii vecinului sa - si ia un aparat cu raza mai mica si spune-i ce a facut si cand baga aparatu sa inchida geamurile si usile sa nu iasa sau sa omoare alte animale
Tampa! Daca functioneaza prin cablurile electrice? Majoritatea aparatelor de acest fel asa functioneaza! Distribuie niste unde prin cablurile din casa (de peste tot)! Nu ai ce sa faci! Doar sa feresti animalele, dar e prea tarziu! Daca inchizi geamurile & usile nu ajuta la nimic!
Doamne... cati prosti pe lumea asta... nu putea oare sa te anunte? Imi pare rau de animalute! Condoleante!
Dai foc la casa :)). Nici nu stiam ca exista un aparat asa puternic
Dupa ce am citit postul tau mi-am amintit ca am dormit pana tarziu si nu i-am primit pe aia cu deratizarea si o sa fiu amendat de primaria sectorului =))
Cautasem si eu unul pe Emag si nu amgasit, dar presupun ca nu au http://bit.ly/1oGYzit (Link prin afiliere)
Pai daa ti-au murit ataea animale poti anunta politia/protectia animalelor iar vecinul tau va primi o amenda funda?
Îmi pare rău pentru întâmplare, sincer. Ştiu şi eu cum e să îţi moară animalele, nu este deloc plăcut. Îi poţi spune vecinului tău, mergi la el şi îi spui ce s-a întâmplat, sper că o să înţeleagă. Îi sugerezi ca data viitoare când pune ceva care omoară animalele sau orice, să îţi spună. Succes, îmi pare rău pentru pierdere.
Draga Razvan, cu parere de rau iti spun ca acele aparate cu ultrasunete nu ti-au omorat animalutele. Imi pare nespus de rau pentru ele, sincere condoleante. Ultrasunetele, pentru informatia publicului nu trec nici printr-o simpla perdea, slabe sanse sa ajunga la animalutele tale. Incearca sa depistezi de unde este adevarata problema, cam grav ca ti-au murit pe capete. Ultrasunetele nu omoaraaaaaa...Cititi inainte sa comentati
Eu zic sa-i spui vecinului tau ca e posibil ca animalutele tale sa fi murit din cauza acelui aparat; ar trebui sa inteleaga cat de greu este sa pierzi un animal de care te-ai atasat asa mult.
Condoleante...
Imi pare rau !
Poti sa-i spui vecinului tau ce s-a intamplat, sa-i povestesti cat de rau iti pare dupa animale, si sa-i ceri sa plateasca paguba ( asta depinde si ce fel de vecin ai ).
Sper ca raspunsul meu ti-a folosit la ceva.:*!
Te duci la el si ii spui ce s-a intamplat. Daca nu ii pasa ar trebui sa il ierti..Stiu ca nu iti dau raspunsul pe care il vrei ci cel de care ai nevoie. Dumnezeu ii va da o palma pentru asta staii linistit. :*