anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie cu o fata de 1 an si 7 luni, dupa aproape 7 luni de relatie i-am propus sa facem si noi pasul urmator (atunci avea 17 ani si a zis ca vrea sa faca 18 si dupa) normal ca i-am acceptat dorinta, acum dupa ce a facut 18 ani la 2 luni, i-am zis si a zis "Că nu știe cand" totusi e 1 an si 7 luni?
Merci, nu injuarti, jigniti!

5 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Tu vrei sa faci ce-ti spunem noi sau de ce intrebi? Actioneaza dupa constiinta ta. Unele fete vor sa o faca abia dupa casatorie, nu e nimic anormal in asta, chiar e o mandrie pentru un sot sa stie ca sotia si mama copiilor lui nu a supt de la altii inainte.

| Notmyaccount a răspuns:

Nu te supara ca iti zic, dar 1 an si 7 luni nu e atat de mult precum crezi tu. In al doilea rand, sunt fete si fete. Sunt fete carora inca le mai pasa cu cine fac sex. Daca nu esti dispus sa o astepti, atunci inseamna ca nu tii într-adevăr la ea. Nu incerca sa o momesti. A scris cineva sa o chemi la un film si sa ai grija ca lucrurile sa degenereze. GRESIT. Piate o va lua pe moment valul, dar dupa s-ar putea sa ii para rau si sa dea vina pe tine.
Asteapt-o... Asta e tot ce poti sa faci daca o respecti si daca te redpecti pe tine ca barbat.

| Adytzu64 a răspuns:

Cheamo la tine priviti un film care ii place ei si fa mici avansuri.

| anonim_4396 explică (pentru Adytzu64):

Ce tactică veche laughing

| Adytzu64 a răspuns (pentru anonim_4396):

Old but gold tati.