| Aanonimaa20 a întrebat:

Am o relatie de 7 luni (el e marinar, sta plecat 5-6 luni si in tara sta 3-4 luni, ma plictisesc cand sunt cu el.De curand m-am impacat si cu fostul ( care are o relatie de o luna cu cea mai buna prietena cu care nu mai vorbesc in momentul de fata pentru ca nu mai zis ca sunt impreuna stiind ca eu tin la el si nu ma pot impaca cu el din cauza relatiei pe care o am acum si din cauza parintilor care nu sunt de acord cu noi 2 ). Cu fostul ma inteleg foarte bine si tinem unul la altul dar numai ca eu nu stiu ce sa mai fac si cu care sa raman. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Ce sa ma fac? Pe care din ei sa il aleg?

Răspuns Câştigător
| xBiiaM a răspuns:

Buna.
Nu e bine cum ai procedat. Daca nu mai simti nimic pentru actualul tau prieten, de ce nu te desparti de el? Daca o tii mult asa si afla ca inca mai tii la fostul, o sa te creada c***a (scuze). Daca tu si fostul tau prieten mai tineti unul la altul, atunci ar fi bine sa va impacati straight face. Prietena ta pare nesimtita, ea daca stia ca inca mai tii la el, de ce s-a bagat cu el? Vroia sa iti faca in ciuda, si se pare ca aceasta fata nu se poate numii prietena ta. Infine, sa recunoastem ca niciodata o relatie la distanta nu prea rezista. Nu poti sa stai mereu asa aiurea fara sa te vezi cu el... Si sa te vezi abia peste 5-6 luni straight face. Gandeste-te putin. Lasa totul, las-o pe prietena ta, viata ta conteaza, pentru ca prietena ta vroia doar putina distractie in ciuda ta. Alege-l pe fostul, si ai grija cum ii dai vestea actualului.

| Aanonimaa20 explică (pentru xBiiaM):

@iNeverDream mersi de sfat si o sa tin cont de el. Probabil ca asta a vrut si probabil ca si fostul a vrut sa vada daca tin la el cu adevarat sau o zic la vrajeala.
Si sa stii ca imi e greu ca el sa stea plecat 5-6 luni (primul voiaj a stat plecat 2 luni vorbeam mai zilnic, pe urma a venit acasa o saptamana, si acum a plecat iar si nu prea mai vorbim (mam racit de el destul de mult ) ).
Si prietena mea mi-a dovedit ca nu e fata cuminte care credeam ca e, abia acum mi-am dat seama ce fel de persoana poate sa fie.
Ea stie ca eu m-am impacat cu el pentru ca l-a sunat odata de la mine si el a raspuns cu " da iubita " si eu mai aveam si apelurile de cand il sunasem eu pe zi, si la cat de proasta e nici macar nu mi-a zis nimic tongue.

| xBiiaM a răspuns (pentru Aanonimaa20):

N-ai pentru ce.
Si daca ea nu ti-a zis nimic inseamna ca nici nu i-a pasat, pare sa fi fost o relatie la abureala kiss.

| passyon22 a răspuns (pentru xBiiaM):

Tu ai inteles ce a vrut sa scoata in evidenta domnul sau doamna neimaginabila?

| xBiiaM a răspuns (pentru passyon22):

Sa scoata prostie... Ei bine, a reusit! Cu brio chiar! happy

| passyon22 a răspuns (pentru xBiiaM):

Mdalaughing

35 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Asa-s femeile... cur...ve.

| Aanonimaa20 explică (pentru Seby90):

@seby90 bine ca esti tu usa de biserica

| NeimaginabilA a răspuns:

Esti unpic nesimtita, in primul rand de ce te-ai despartit de fostul tau daca vrei sa fii impreuna cu el?
In al doilea rand de ce te-ai lasat dusa de sentimente si ai ales sa fii impreuna cu un marinar care te plictiseste?
Eu zic asa, lasa-l pe marinar si stai single, asteapta inca zece ani pana te mai maturizezi si decide atuncea cu ce tip de om vrei sa-ti petreci restul vietii.

| Aanonimaa20 explică (pentru NeimaginabilA):

De fostul nu m-am despartit eu, el s-a despartit de mine (a plecat in Italia o luna fara sa imi zica si fara sa stiu nimic de el si nu am reusit sa dau de el ) si de aia ne'am despartit. Cu marinarul am zis ca o sa fie totul bine (cel putin asa a fost la inceput ca acum nu mai e ) dar m-am inselat.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Aanonimaa20):

Ok, raspunsul asta o inceput matur, dupa aia copilarii.
Eu i-ti recomand sa te lasi de marinar si ramai fara iubit pentru inca cativa ani buni, eu nu te vad inca destul de matura sa ai un prieten. Si tu, si iubitii tai care vor urma vor avea de suferit din cauza imaturitatii tale. Opinia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cam panarama si sincer ma cam scarbeste la ora asta sa-ti mai citesc aberatiile.
Alege si unul si gata, dar ma indoiesc de faptul ca o vei face. Iti place ce iti ofera marinarul si de maciuca fostului... panarama materialista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg: esti cu un marinar. esti si cu fostul. cu fostul nu mai poti fi impreuna. fostul e cu cea mai buna prietena a ta (tipic femeilor, intotdeauna se combina cu fostii celor mai bune prietene) dar care nu e cea mai buna prietena a ta. marinaru, cu care esti, te plictiseste. fostul, cu care nu poti fi, te atrage.

Simplu, gasesti un al treilea de care iti va placea si cu care vei putea fi. Si, daca se poate, fa-o fara sa inseli si sa ranesti sentimentele oamenilor care tin la tine.

| passyon22 a răspuns:

Daca erai prietena mea si-mi faceai asta, te trimiteam pe lunabig grin

| Aanonimaa20 explică (pentru passyon22):

Si eu una as fi vrut sa o trimit pe luna (sau mai departe daca se putea ), dar a avut noroc ca eram intr'un spatiu public si erau multe persoane in jurul nostru, ca altfel iesea urat. :d tongue

| NeimaginabilA a răspuns (pentru passyon22):

Passyon, daca nu ai nimica folositor de raspuns, tine-ti potinia pentru tine insati.

| passyon22 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

N-am dreptul la opinie?! Esti comunista atuncitongueCum tu ti-ai spus parerea, asta am facut si eu.:*pupici

In primul rand, A si nu a.
In al doilea rand, comunismul poate sa ma pupe undeva.
In al treilea rand, opinia ta era sub nivelul acceptabil, asa ca fa bine si refa-ti raspunsul sau deseneaza pe nori.

Eu am scris corect, dar vad ca tu te cramponezi din toate rahaturile...

Inteligentul mamii, cum sa-ti spun dragutule ca este NeimaginabilA si nu neimaginabila, dar daca tu sari la prejudecari eu ce pit sa-ti fac mai mult decat sa cred ca esti un imbecil, as vrea sa cred altceva, dar raspunsurile tale nu ma lasa.
Asa ca astept sa ma uimesti cu....desteptaciunea ta.

Tu ai probleme cu capul? Ti-am spus eu ceva ca se scrie neimaginabila sau...ce spui tu acolo? Fa-ma sa-nteleg la ce te referi, cred ca ai dorit sa scrii altcuiva si mi-ai scris mie...

Ce romantic esti, sau te crezi?
Nu te teme, capul meu se afla unde trebuie.
Dar am vrut sa-ti spun ca exista un motiv pentru care am pus A si nu a.
Dar pana la urma, care era problema, ca tot nu inteleg?

| xBiiaM a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Scuze ca iti spun, dar el nu a scris gresit numele tau, nici macar nu l-a scris straight face.
Ti-a raspuns normal la comentarii. Eu zic sa nu te mai dai asa desteapta, pentru ca deja te-ai facut de ras ca cica ti-a scris numele gresit. Si daca l-ar fi scris gresit, de ce faci gesturi de fitoasa din asta? Iti dai seama, ca nu se scrie cu "a", ci cu "A". De aia nu mai putem noi, sa stii! Ne doare, chiar, in COT! Si altundeva. kiss

Bai fata sau baiatule ce esti, eu nu ti-am spus nimic de a sau A, vezi-ti de viata ta ca deja ma stresezi, te bagi cam mult in seama cu mine, nu crezi!? Da dovada de intelepciune te rog frumos si lasa jignirile astea de 2 lei.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru xBiiaM):

Te-as ruga sa nu te rogi de atentia noastra.
Byebye

Ok, atunci spune-mi cand te-am jignit.
Eu nu te-am jignit, eu nu trebuie sa vad scrisul meu din acelasi punct de vedere ca si al tau, este drept ca m-a deranjat raspunsul tau, dar atat.
Adevarul e ca arati ca un japonez, iar aceasta afirmatie nu are nici un sens.

| xBiiaM a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Te-as ruga sa mai lasi raspunsurile astea de nesimtita! happy
Te dai mare ca vorbesti pe un limbaj "inteligent" rolling on the floor.
Bai, fata mea, ti-as sugera sa iti schimbi numele in NeinteligentA, ca se vede ca suferi cumplit cu "encefalul" laughing. Nu ma rog de atentia nimanui, spre deosebire de tine care te rogi de atentia tuturor ca, vezi doamne, ai un limbaj tampit si comentezi lucruri ireale. Eu zic sa mergi la somn ca deja ti s-a urcat la cap... Si in caz ca nu poti dormi, vezi ca au inceput desenele! Bye.

Scuza-ma ca-ti spun, dar esti dusa cu pluta... Oare de ce unii romani dau dovada de atata prostie?! Nu esti cu nimic mai inteligenta daca-mi vorbesti in termeni pe care-i intelegi doar tu...Si apropo, ce-ti pasa cum arat eu? Ar fi fost vreo problema daca eram japonez, chinez, francez, italian? Esti limitata rau

Iarasi ai luat rau ceea ce am zis eu, nu am zis ca e ceva rau.
Nu am zis ca-s desteapta lumii si nu intentionez sa-ti vorbesc in asa fel incat ca tu sa nu intelegi. Nici n-am intentionat sa scriu comentariul ala stupid deoarece te face sa crezi ca-s prostia lumii.

N-avea nici o legatura a cu A! Eu doar ti-am spus ca traim intr-o tara democrata, drept pentru care mi-am spus parereatongue.Nu m-am legat de numele tau sau cum se scrie.Te rog frumos sa citesti toate raspunsurile mele si sa-mi spui unde m-am legat de numele tau sau.

Ai inteles gresit, nu conteaza, eu niciodata nu am considerat ca te-ai legat de numele meu. I-mi cer scuze pentru neplacerile pe care probabil ca le-am cauza. Sunt fericit sa simt ca situatia nu mai este asa de tensionanta ca inainte.

Situatia nu am tensionat-o eu, ci tutongue Ma deranjeaza persoanele care se cramponeaza din nimicuri gen "nu se scrie a sau A" Eu nu te-am corectat pe tine cand ai scris "I-MI" corect fiind imi sau "potinia"cand e opinia sau un pic si nu "unpic".E usor sa corectezi pe altultongue..in fine...O seara buna

Posibil ca e vina mea, nu sunt un grammar nazi daca crezi asta, oricum ma bucur ca s-a rezolvat problema, o noapte buna si tie.

| DiiiaDy a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Domnul sau domnisoara NeimaginabilA in primul rand vreau sa-mi cer scuze ca-mi permit sa ma bag in seama cu majestatea dumnevoastra iar in al doilea rand nu inteleg care este problema ta ca passyon22 i-a raspuns cum a dorit lui ZuZaVIP?! tin sa precizez ca aceasta este intrebarea ei nu a ta, deci nu vad motivul pentru care te-a deranjat pe tine raspunsul lui; in al 3-lea rand nu inteleg nici ce legatura are litera "a" si "A" in textele care le-ai scris mai sus deoarece si pentru ca din cate observ passyon22 nici macar nu ti-a mentionat nickname-ul.In concluzie cred ca ai probleme cu bibilica si ar trebui sa te limitezi la raspunsurile tale si sa-ti vezi de treaba.Succes!

| DiiiaDy a răspuns (pentru DiiiaDy):

Dumneavoastra*

| Siidney a răspuns:

Buna,lasa timpul sa hotarasca; se spune ca ce semeni, aia culegi-atentie.