| Greyrose01 a întrebat:

Am o relație la distanta cu un tip de vreo o luna și câteva zile tipul e super emotiv și zice ca i-am schimbat viața deoarece avea de gând sa se sinucidă. Îl iubeam si încă îl iubesc dar o sa ne vedem peste un an sau 2 și nu pot sa aștept atât plus ca incep sa simt lucruri pentru un băiat de la liceu. Ce sa fac ca sa nu îl fac sa sufere dar sa fiu și eu fericita? Sa mai aștept puțin poate îmi trece și sa fiu trista în continuare sau? Ajutor va rog mult sad

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Nu are cum sa sufere daca voi nu v-ati vazut deloc pana acum, zice asa doar ca sa te impresioneze dar nici el nu cred ca e chiar asa sigur ca nu poate sa traiasca fara tine. Relatiile la distanta sunt ok dar nici chiar asa, adica e nevoie si de contact, altfel sunt doar vorbe goale.
Daca nu vrei sa mai fii cu el spune-i ca daca el nu face ceva sa va vedeti tu nu mai poti sa continui, nu cred ca e imposibil sa vina sa va vedeti, chiar si daca e in America tot poate sa gaseasca timp si bani sa vina, 1 an mi se pare exagerat de mult.

3 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Fa-i un bine, da-i jet.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa poveste. De ce am impresia ca o sa il ai pe constiinta cand o sa ii dai papucii.