| Maria1272 a întrebat:

Am o relatie la distanta de zece luni cu un baiat in care ne-am vazut de doua ori in realitate..Chestia e ca am facut dragoste cu el din prima zi cand ne-am vazut fiind si virgina.Ei bine dupa asta simteam ca il iubesc mult mai mult ca inainte si cu timpul am inceput sa fiu extrem de geloasa pe orice persoana cu care vorbeste si chiar nu pot controla asta..Imi spun in gand de atatea ori ca nu e ok ce fac dar degeaba nu ma pot controla.El imi spune sa am incredere in el si ca ma iubeste nu are nevoie de nimeni altcineva decat de mine si vrea sa ne mutam impreuna..Si nu stiu am incredere in el dar totusi nu pot renunta la gelozie..Credeti ca e din cauza faptului ca e primul baiat din viata mea si de frica de a nu il pierde fac asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| Raducons a răspuns:

Cand doi iubiti locuiesc la departare unul de celalalt apar asfel de ganduri,el se intreaba ce faci tu,mai ales ca ai cedat asa repede si tu ce face el, stii chiar din prima nu era cazul trebuia sa va cunoasteti mai intai sa iesit undeva, acum te poti astepta la orice, el daca este un tip cuceritor de fel si-a facut treaba cu tine.
Sper sa nu te superi, am vrut sa fiu sincer.

3 răspunsuri:
| StefanGGXX a răspuns:

Da,ti-e frica sa il pierzi, si de asta incepi sa fii geloasa.Ar trebui sa nu mai fi geloasa,pentru ca intr-o relatie trebuie sa ai incredere,altfel va iesi si mai rau.El, nu te va parasi, daca te vei purta frumos cu el si vei avea incredere. Sper ca te-am ajutat, iar singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa il lasi sa vorbeasca cu oricine, pentru ca asa isi poate continua relatiile cu prietenii si poate sa se inteleaga si mai bine cu tine. Funda?

| Elyiela a răspuns:

De ce te-ai culcat cu el din prima zi... jesus. probabil te considera o usuratica acum *no offense*

| CristianCO a răspuns:

Sa nu iti mai fie frica ca il pierzi, si eu ca baiat am ''pierdut'' multe fete, daca nu puteti fi impreuna mai des este pentru ca el nu vrea sa te aduca mai aproape.Gandestete la viata ta si cum sa faci sa iti fine mai bine.In primul rand sa ai un loc de munca in care sa te intretii singura, du-te si fa niste cursuri, chiar si astea gratuite care ti se ofera de la inspectia muncii, fii pe picioarele tale, nu mai trage de altii sa te tina in brate.