| Kattt96 a întrebat:

Am pus ochii pe un tip, mi se pare cute si de treababig grin

nu stiu cum sa il abordez, sa ajung macar sa pot sa il cunosc personal, nu doar de la altii.Adica sa vorbim macar odata si noi, sa facem cunostinta, eu stiu destule despre el de la altii dar nu am tupeul sa il bag in seama.Cu ce pretext,ce pot sa fac si eu?

stiti cum se zice, devine suspect pentru unii sa se bage-n seama cu sexul opus asa brusc, amical, fara sa se cunoasca de dinainte, fara sa fie ceva cei uneste.Si mie mi se intampla cu unii baieti(nu toti) si-s sceptica.Asa si el desi nu stiu ce parere are despre asta.Adica vine cineva pe care stii doar din auzite si te intreaba „buna cf" e chiar aiurea zic eu.

si mai e o problema,el stie ca acum trei ani(eram mica va dati seamaoh go on) ii spionam un prieten in special,faceam pe detectiva,aveam ciudatenii care ma faceau sa par nebuna si suspecta dar m-am schimbat.

tipul spionat a vrut sa ne faca cunostinta,iar eu am plecat brusc de acolo pentru ca eram scarba si orgolioasa laughing) asa si peste vreo trei zile daca nu ma insel a incercat sa vorbeasca cu mine prin el, amical,dar tot asa credeam ca-si bat joc de mine si le-am facut scandal,chiar si asa a fost diplomat si nu s-a harjonit.

Mi-ar placea sa imi cer scuze pentru asta, dar cum ar fi sa ii zic „uite, scuze pentru faza de acum trei ani de care cred ca ai uitat si..." raised eyebrows

Nu stiu daca vreau o relatie de la el avand in vedere ca nu il cunosc atat de bine, dar mi-a stanit interesul^^

Nu stiu cum sa fac sa il abordez..va dati seama cat conteaza atitudinea acum.Cum sa-i vb, cum sa ma port, cum sa ma bag in seama... Ajutor. Dau si funda cui ma lamureste.happyhappy

4 răspunsuri:
| dorin1990 a răspuns:

Salut.ai putea prin intermediul unui amic comun de incredere sa-i dai o scrisoare stiu ca pare demodat dar cu siguranta ar fi placut surprins, sau sa faci rost de numarul lui si sa il abordezi intai asa pana vezi ce si cum

| Yahweh a răspuns:

Care e problema daca il abordezi direct? Hei, buna ce faci?, si dea acolo va va fi foarte usor sa... continuati, daca prietenul comun a vrut sa va faca cunostinta si tu ai plecat, sa fi sigura ca el, acum, stie ca-l placi, dar probabil, nici el nu e prea vorbaret, baietilor, in general, le place sa fie abordati de fete, desi, se intampla mai rar happy

| Kattt96 explică (pentru Yahweh):

Nununu.Intamplarea a fost acu trei ani cand am rupt orice legatura, prima si ultima, nu are de unde sa stie daca-l plac sau nu, dar si prietenul comun e de treaba de felbig grin.Acum suntem certati, nu mai vorbim:-s
mi-e teama ca ii piere interesul daca il abordez asa direct.eu ma simt stanjenita cand ma baga cineva necunoscut direct in seama fara sa avem vreo legatura sau ceva sa ne uneasca..sau cinevabig grin. Daca stiu ceva de dinainte despre el sau ea nu e chiar atat de greu sa vorbesti cu mine.El probabil stie doar ca-s spioanalaughingdaca nu o fi uitat, totusi nebunie ca aia nu am mai vazut, ce facusem eulaughing
Ok, o sa tin minte asta ''baietilor, in general, le place sa fie abordati de fete, desi, se intampla mai rar'' totusi sa nu ma creada vreo hartuitoare, you know...

| Kattt96 explică (pentru dorin1990):

Dupa mine e misto ideea, dar cred ca-l sperii mai rau decat am facut-o pana acumlaughing)
am fb lui, deci nu e asta o problema, pot sa ii dau mesaj oricand, dar vezi ce am zis in reply anterioare.big grin