Salut.ai putea prin intermediul unui amic comun de incredere sa-i dai o scrisoare stiu ca pare demodat dar cu siguranta ar fi placut surprins, sau sa faci rost de numarul lui si sa il abordezi intai asa pana vezi ce si cum
Care e problema daca il abordezi direct? Hei, buna ce faci?, si dea acolo va va fi foarte usor sa... continuati, daca prietenul comun a vrut sa va faca cunostinta si tu ai plecat, sa fi sigura ca el, acum, stie ca-l placi, dar probabil, nici el nu e prea vorbaret, baietilor, in general, le place sa fie abordati de fete, desi, se intampla mai rar
Nununu.Intamplarea a fost acu trei ani cand am rupt orice legatura, prima si ultima, nu are de unde sa stie daca-l plac sau nu, dar si prietenul comun e de treaba de fel.Acum suntem certati, nu mai vorbim:-s
mi-e teama ca ii piere interesul daca il abordez asa direct.eu ma simt stanjenita cand ma baga cineva necunoscut direct in seama fara sa avem vreo legatura sau ceva sa ne uneasca..sau cineva. Daca stiu ceva de dinainte despre el sau ea nu e chiar atat de greu sa vorbesti cu mine.El probabil stie doar ca-s spioana
daca nu o fi uitat, totusi nebunie ca aia nu am mai vazut, ce facusem eu
Ok, o sa tin minte asta ''baietilor, in general, le place sa fie abordati de fete, desi, se intampla mai rar'' totusi sa nu ma creada vreo hartuitoare, you know...
Carol51 întreabă: