Parul nu devine mai rar de la un taiat de bretion, dar poate cadea din cauza unor dereglari hormonale!
Cojile in cap se pot face de la spalat incorect al parului, neclatirea lui corecta, folosirea unor sampoane contrafacute, sau folosirea gelurilor or spumelor de par pe un termen indelungat.
Acum de curand aveam Sampon Clear dar ieri mi-am luat un sampon cu ulei de argan si ulei de masline dar eu ma clatesc foarte bine
Samponul trebuie cumparat din farmacie sau magazine foarte mari, care nu cumpara marfa contrafacuta, ca chiscurile si magazinasele mici. Nu are importanta ca-i sampon celar or head & houlder, toate se pot falsifica!
totusi, cojile nu apar din senin, apar de la o manevra incorecta de spalat si clatit la cap, de folosirea unui sampon care usuca foarte tare csalpul, sau chiar a altor produse de pat: fixativ, gel, creme, unguente.
daca vrei sa folosesti uleid e masline sau de argan pentru par, nu-l cumparaa in sampon, cumpara-l separat si inainte sa te speli pe cap, incalzeste putin ulei de masline, ori argan, ori cocos, ori ulei de ricin si cu un tampon mic de vata imbibat bine in ulei, il dai DOAR la radacina firului de par. masca trebuie sa stea pe par cam 1-2 ore, dupa care se spala cu sampon de 2-3 ori, pana se degreseaza, apoi se clateste foarte bine.
Asa se foloseste corect si normal uleiurile pentru par, ceea ce se adauga in sampon, este frectie la picior de lemn, ca in loc sa pui uleiul pe par, il amesteci in spuma cu care te speli, adica se duce direct la canalizare.
Nu am folosit in viata mea gel de par sau fixativ
Ce recomandati ca inaintea aveam parul des si lung si faceam matreata dar acum este invers fac doar coji in cap si ieri m-am tuns cu 0 si 2 si crederi ca o sa mi se regenereze parul?
Inainte faceam matreata si aveam parul foarte des acum am parul rar si cu coji
Cojile pot aparea din cauza apei fierbinti, incearca sa eviti.
Ma spal mai mult cu apa rece ca nu suport apa fierbinte