Ce este curios in asta? Marea majoritate a baietilor le plac fetele de la varsta asta. Inca esti mic pentru contact sexual.
Am inteles doar ce ai scris. Daca nu stii sa te faci inteles, nu e problema mea.
P.S. Am inteles acum, esti fată si se pare ca iti plac fetele. La 15 ani, incă sunt probleme de orientare sexuală. Doar la unii/unele.
Nu te baza pe ceea ce simti acum.
O sa fiu tata în 4 luni, așteptăm o fetiță.
Sincer să fiu, ce vrei sa faci la nivel sexual este treaba ta... Fie ca îți plac băieți, fetele sau altele.
Nu vad de ce ar trebui ca părinți tai sa aibă voce apropo de asta...
Ar trebui sa se intereseze în cazul în care persoana care ai alături este toxică, îți face rău, profita de tine ecc în rest nu vot motivul.
Cum sa i-o spui?
Ceri părinților tai sa va asejati la masa ca vrei sa vorbești cu ei apoi întri în subiect.
In orice caz la vârsta ta e normal sa fi curioasa de sfera sexuala și e ceva sănătos, cu toți am încercat mai mult sau mai puțin sa aflam ce ne place și ce nu.
Poate acum crezi ca îți plac fetele, încerci apoi nu prea îți plac, sau o sa ai o relație mai târziu cu un băiat care va dura ani și îți vei da seama ca îți plac fetele, nu ai cum sa știi acum.
Cea ce îți pot recomanda este doar sa ai grija cu cine te implici, sa nu te simți niciodată amenințată sau santajata sub orice fel, folosește precauți și nu-ți face probleme în a întreba părinți tai.
Indiferent daca le spui sau nu părinților, daca o vei face tot te vei simti vinovata după. Conștiința e setata dupa planul Creatorului si nu aproba decat plăcerea pentru care trupurile noastre au fost create, adica din cadrul de dedicare si loialitate si posibilitate de procreere al casatoriei hetero. Noi de la căderea lui Adam încoace toti avem pe lângă conștiința si o natura pacatoasa inclinata spre toate incalcarile posibile ale constiintei, lesbianism, zoofilie, necrofilie. Orcine se uita la filme de genul simte cava, ne atrage, ne ispiteste natura noastră păcătoasă dar nu avem pacea conștiinței decat daca ne folosim liberul arbitru ca sa respingem ceea ce constiinta ne atenționează ca pe urma vom regreta. Dacă vei alege sa mergi pe calea asta te condamni singura la o viata de vinovăție si nefericire.
Eu zic să-ți iei timp să te cunoști să-ți dai seama exact ce simți și de ce ești atrasă pentru că 15 ani este o vârstă de confuzie