Iarta-l daca te crezi in stare sa o faci.Nu degeaba se zice iarta ca sa fi iertat![]()
Daca nu esti capabil ca continui mai departe relatia de prietenie fara sa te intorci mereu la momentul in care ti-a gresit fa-o![]()
Daca renunta. Ii faci si lui rau si tie
"Aproape tot se iarta, nimic nu se uita" cred ca stii mai bine ca mine versurile![]()
OK te'a tradat, iarta'l insa alta data ai grija! Nimic nu se uita si nu uita, oricand ti se poate intampla la fel cu persoana respectiva sau alta!
Bafta.
Asta e decizia ta... insa eu m'as impaca cu el pentru ca e un prieten bun, dar l'as tine intr'o perioada de "teste" ca sa vad daca chiar mai merita prietenia mea.
La inceput nu il baga in seama.trateaza`l cu indiferenta ca si cum nici nu te`ar interesa prezenta lui. fa in asa fel incat sa ii para cu adevarat rau de ce a facut si sa creada ca nu va mai veti impaca. iar cand crezi ca e momentul potrivit. ii spui ca l`ai iertat. asta daca l`ai iertat din prima.ca sa invete sa te aprecieze. daca nu ai putut sa il ierti. metoda de mai sus nu e valabila