| pinky_2290 a întrebat:

Am vazut intr-o emisiune la televizor ca ceea ce visezi in repetate randuri are o probabilitate mare sa se si intample. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Mandy a răspuns:

Sa stii ca exista posibilitatea dar asta se intampla in vremuri departate. Daca visai in fiecare noapre moartea, sau ca moare cineva ...se adeverea peste cateva zile. Cauta si tu in mitologia romaneasca...acuma depinde si ce visezi. te pup:*

7 răspunsuri:
| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Nu cred...am visat, si nu mi s-a intamplat. Poate se intampla peste mult timp dar doar daca faci si tu ceva in leg cu asta, daca doar astepti-nu.

| expandator a răspuns:

Probabil, inca nu am mai auzit pe cineva sa viseze de mai multe ori acelasi lucru, sau, este ceva la care tu te gandesti foarte mult si profund, intens, ca si o obsesie.

| CrazyClery a răspuns:

Ei bine, nu stiu daca este adevarat.Si mie mi sa mai intamplat odata si chiar mi sa adeverit visul.Probabil a fost o coicidenta.Nu vreau sa te informez cu lucruri de care nu sunt sigurahappy Dar eu nu prea cred in superstitii.

| RBC07 a răspuns:

Mie uneia mi s. a intamplat de foarte multe ori sa visez ca strig o persoana, iar a2a zi ma intalneam cu acea persoana, deci cred ca e aproximativ adevarat happy

| crazykyty a răspuns:

Eu cand eram mai mica visam de multe ori ca e un om care ma urmarea si taia capul oamenilor sau ii omora pur si simplu(din cauza videoclipului cu michel jackson cu transformarea lui in nu stiu ce bestie)si nu se intampla nimic. Poate depinde si de ce visezi

| arysa a răspuns:

Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se intamplce ce am visat. De ex am visat la inceputul anului cao sa iau 8 la o compunere la engleza si atat am si luat. Dar in general nu cred in chestii din astea.

| gabryel a răspuns:

Depinde...Eu am visat joi noaptea ca ma va da sefu afara de la munca, iar vineri cand i-am spus de o modesta marire de salariu, mi-a zis sa stau acasa daca nu imi convine salariu, asa ca se pot indeplini visele, eu am visat intr-o noapte ca voi fi dat afara de la munca nu in mai multe nopti, deci depinde de...noroc?